Lehet, hogy ugrik az év legsikeresebb sorozata a Netflixről, és a következő évad másik szolgáltatóhoz kerül. De miért és hová?!

Az Addams család legidősebb gyermekének felnövéstörténetében itt az újabb fordulat, csak éppen a képernyőkön kívül:

a Netflix elveszítheti a sorozat második évadát!

Emiatt persze – egyelőre – kár volna lemondani az előfizetésedet, mert az első sorozat marad a helyén, és a folytatás sorsa sem dőlt el végleg (azon kívül persze, hogy LESZ), ám egyáltalán nem biztos, hogy a Netflixen marad.

Forrás: Netflix

Egy filmes-tévés produkció szinte sosem egyetlen cég munkája, és attól, hogy exkluzíven megjelenik valamelyik szolgáltatónál, még nem magától értetődő, hogy a felület kizárólagosan birtokolja is azt. Ebben nincs semmi különös –  ugyanúgy működik a dolog, mint a videojátékoknál: azért, mert a God of War anno PS-exkluzívként látta meg a napvilágot, a game szerzői jogai nem kerültek véglegesen a Sony-hoz és a gyártó Santa Monica stúdió idővel megjelentette más platformokra is. Az viszont, ami most a Wednesday-jel történik, inkább hasonlít a Microsoft-ActiVision dealhez és az ebből fakadó Call of Duty balhéhoz.

A sorozatot gyártó MGM filmstúdiót 8,5 milliárd dollárért felvásárolta az Amazon, ami – elméletileg – dönthet úgy, hogy az Addams Family spinoff nem a kvázi konkurens Netflixen, hanem saját szolgáltatójánál, a Prime-on folytatja a pályafutását –

vázolta a Gaming Bible. Ez persze hatalmas érvágás lenne a Netflixnek, hiszen a sorozat népszerűsége villámgyorsan zárkózott fel a Stranger Things mellé. Ha nagy csatározás alakulna ki, a legképtelenebb esetben még törölhetik is a show-t, de ezt senki sem szeretné, szóval reméljük meg tudnak egyezni a felek! A Wednesday sorsát illetően a LADbible az Amazont és a Netflixet is megkereste, de egyelőre egyik cég sem nyilatkozott.

Már csak ezért se lenne rossz, ha mihamarabb folytatódna:

Romániában le akarták húzni a Netflixet, így lehet nálunk forog tovább a Wednesday

 

×