Nagy kópé ez a Konami stúdió: nem voltak teljesen őszinték azzal kapcsolatban, hogy ténylegesen hány új game készül a franchise-hoz.

Egy prominens, megbízható szivárogtató szerint a Konami nem csak a Silent Hill világában ködösít, hanem akkor is, ha a kultikussá vált horrorjátékok új epizódjairól nyilatkozik. Néhány hónappal ezelőtt hivatalosan is bejelentették, hogy a második rész remake-je mellett vannak további terveik is a sorozattal. Akkor három új game-ről volt szó, de most nagyon úgy tűnik, hogy

ezeken kívül további NÉGY áll fejlesztés alatt!

Forrás: Konami

A tajvani korhatár-besorolási bizottság egyik jelentéséből néhány napja kiszivárgott a Silent Hill: The Short Message címe és szinopszisa, de a stabil horror leaker Dusk Golem még jobban felkavarta az állóvizet, amikor közölte, hogy ezen és a tavaly októberben bejelentett projekteken FELÜL három további cím készítéséről tud. A The Gamer szerint közölte:

„a The Short Message-en kívül legalább három olyan Silent Hill projekt van, amit eddig még senki sem jelentett be, igaz, az egyik még nagyon korai stádiumban van”.

A leaker korábban a Silent Hill 2 remake, valamint a Silent Hill: f és a Sakura Projekt kapcsán is biztos szivárogtatónak bizonyult, szóval erre minden horror rajongó felkapta a fejét.

Durva, mert hivatalos forrásból eddig csak ezekről tudtunk:

A Konami ledobta az atomot – 5 új Silent Hill projektet jelentettek be

 

×