Az év utolsó napja is tartogatott meglepetést számunkra.

A Warzone 2.0 első szezonja november 16-án startolt el. A battle royale játék, a Modern Warfare II és később majd a mobilos Warzone szorosan összekapcsolódik, mindhárom cím előremenetele közös lesz. Azaz, ha utazás közben, telefonon fejlődünk pár szintet, akkor a fő játékokban is feljebb tornásszuk a Battle Pass belépőt.

December közepén megérkezett az első nagy közös frissítés, melyet a szokásos Reloaded névvel illettek a fejlesztők. A második szezonra még egy kicsit várnunk kell, egészen pontosan egy hónapot. Múlt héten igyekeztünk is összegyűjteni a legfőbb információkat ezzel kapcsolatban, ám nem várt információk érkeztek 2023 utolsó napján.

Több iparági forrás is úgy tudja, hogy már a következő szezonban érkezhet az új pálya!

A korábban már többször bizonyított insider-gaming.com weboldala szellőztette meg a hírt 2022 utolsó óráiban. Rengeteg, megbízható forrással rendelkeznek, melyek közül kettő jelezte, hogy bizony a Season 2-es frissítés már magával is hozhatja az új, Resurgence szigetet. A december elején kiszivárgott képek már egy véglegesített, kidolgozott pályáról árulkodtak. Ennek ellenére a korábbi bejegyzéseinkben óvatosan fogalmaztunk, akkor még inkább egy Season 3-4-es megjelenés volt valószínűsíthető. Természetesen a hivatalos bejelentésig továbbra is érdemes megfelelő súllyal kezelni a hírt. Az biztos, hogy sokan örülnének ennek, hiszen rengeteg játékos a Resurgence módot és a kisebb pályákat preferálja a mai napig.

Tényleg gyorsabban ölnek Warzone 2-ben fegyverek, mint a régi kliensben?

×