Mozifilmekkel vetekedhet az első rész játékideje, ami azért elég szokatlan az HBO-nál. Térdre-imára, hogy ne csak időhúzás legyen!

Alighanem megvan a magyarázat arra, hogy miért „csak” 9 részes a The Last of Us első évadja. Úgy döntöttek, hogy jó hosszú nyitó epizóddal válaszolnak a sorozatot övező várakozásra, ezért nyilván egybe olvasztottak két részt. Ez lehet szép gesztus a nézők felé, de szimpla időhúzás is. Őszintén reméljük, hogy az előbbiről, vagy arról van szó, hogy a legjobban várt karakter, Ellie feltűnését még mindenképpen bele akarták szőni a nyitányba.

Forrás: HBO

A The Last of Us premierje a közelében sem lesz a Stranger Things 4 maratoni záró részének – ami kétórás volt, de ettől még simán belefér az egész estés kategóriába. Ezt 90 perces játékidő környékétől szokás rásütni a tartalmakra,

és a zombiapokalipszis első epizódja ebbe a ligába tartozik.

Az HBO megerősítette, hogy a 2023. január 15-én rajtoló The Last of Us egy 85 perces résszel robban be a képernyőkre – tudta meg a Gaming Bible, és ezzel simán beállítja, sőt, felül is múlja olyan korábbi rekorderek játékidejét, mint a Trónok harca.

 

A premier epizód, ahogy anno a játék is, az apokalipszis kirobbanásával indít. Az eseményeket Joel személyes tragédiáján keresztül követhetjük, és elég sok viszontagság éri, mire végre keresztezi az útját Ellie. Nem lennénk meglepve, ha ez, a nagy találkozás lenne a rekordhosszú nyitóepizód katarzisa.

A női főszereplő kiválasztása se volt egy egyszerű menet:

Nem gondolnád mennyire nehéz volt Ellie-t találni a The Last of Us sorozatba

 

×