Bár a videojáték-adaptációra kisvártatva jegyet lehet váltani, sokan lesznek, akik meggondolják, érdemes-e, és nem a film miatt!

A generációkban élő nosztalgiára építő látványfilm csak az első a sorban, amire viharos gyorsasággal lecsapott a Netflix, hogy minél előbb feltegye a kínálatba. Mint kiderült, a streaming szolgáltató és az alkotást gyártó Dreamworks között hosszútávú megállapodás köttetett arról, hogy

a mozikba kerülés után nem sokkal a Netflixen is megjelenjenek produkcióik.

Forrás: Dreamworks

Hasonló modellt találhattak ki ahhoz, amit az HBO Max csinál pl. a Warner Bros. filmjeivel, vagy a Disney+ a saját címeivel – csak éppen a Netflix-nek picivel többet kell majd várni a Dreamworks alkotásaira. Amíg előbbiek a premier után 40 nappal elérhetővé tehetik a tartalmakat, utóbbi a 45-70 napos mozis futam után még négy hónapot kénytelen várni a publikálással, hiszen addig a Peacock streaming szolgáltatónál lesznek elérhetőek – írja a The Gamer. Az első exkluzív megjelenés, a Super Mario film kapcsán kb. fél év a késleltetés, ami mindent egybevetve sem számít soknak egy nagyszabású produkciónál.

A 2023. április 7-én mozikba kerülő videojáték-adaptáció októberben fog landolni a Netflix kínálatában.

A szolgáltatóhoz nekünk, magyaroknak is egyre több közünk lehet:

Romániában le akarták húzni a Netflixet, így lehet nálunk forog tovább a Wednesday

 

×