Ez a reklám nyomokban kiszivárgott GTA 6 részeket tartalmazhat.

Nemrég érdekes helyzetbe került a Goat Simulator fejlesztője. A Take-Two Interactive egy reklám ellen lépett fel, és kérte annak tiltását a közösségi oldalakról (is), miután kiderült, hogy

a Goat Simulator 3 reklámja kiszivárgott GTA VI részeket tartalmazott.

Mint azt mindenki tudja, néhány hónapja igen sok kép és videó szivárgott ki az internetre a GTA VI korai fejlesztési szakaszából. A Rockstar kibertámadása súlyos volt, ám a fejlesztők szerint mindez nem befolyásolja a fejlesztést. Ezeket a felvételeket ennek ellenére nem lehet bárhogyan felhasználni. Sőt: a videók és képek nagy részét gyorsan eltávolították az internetről, így elgondolkodtató, hogy a Goat Simulator 3 fejlesztői miért gondolták úgy, hogy jó ötlet felhasználni azokat egy reklámban.

Persze, hogy milyen is volt ez a reklám, és hogyan volt benne a GTA VI, azt kevesen tudják, a Take-Two ugyanis baromi gyorsan tiltotta azt. A GamesRadar szerint a videó lényegében egy vicces interjú volt egy Shaun nevű NPC-vel. Aki ismeri a Goat Simulatort, az tudja, hogy a franchise-nak sajátos humora van, amibe minden belefér. A videóban Shaun a kiszivárgott GTA VI környezetébe került egy-egy pillanatra. Most csak a tiltás látszik.

 

Persze volt, aki lementette. Amíg nem törlik, itt nézhető:

 

Biztos vicces reklám volt, de nem hozott jó eredményt. Ettől függetlenül amúgy a Goat Simulator tényleg vicces játék. Karácsonyra családdal is simán ajánljuk.

Ezt láttad már?

Minek ide GTA 6, ha a ÍGY néz ki a GTA V a ray tracing frissítés után?

 

×