A Star Wars, a Marvel és a Pixar rajongók is örülhetnek.

2022 nyarán végre Magyarországon is elstartolt a Disney streaming szolgáltatása, a Disney+. A hazai startot megelőzően is kiváló tartalmakat gyártott az óriáscég, ám végre szinkronosan is élvezhettük a legjobb Marvel vagy épp Star Wars tartalmakat. Az persze megosztó, hogy ki melyiket preferálja, de sokaknak jól esik hallgatni, ha magyarul szólalnak meg kedvenc karaktereink.

Az év második felében sem panaszkodhattunk. Több, meglehetősen vegyes fogadtatást kapó alkotás is a felületre került, mint például a She-Hulk vagy a Pinokkió. Szerencsére egyértelmű sikerekről is beszélhettünk, hiszen imádták a magyar nézők az Andort, a Chip és Dale filmet vagy épp A galaxis őrzői ünnepi különkiadását is. Hétfőn pedig ízelítőt kaphattunk, hogy mire számíthatunk 2023-ban.

Nézzük is, hogy mivel készül a rajongók számára a Disney+!

Elsőre a 30 másodperc nem tűnik valami soknak, ám a cég szakembereinek meglehetősen sok címet sikerült belezsúfolnia a fél perces időtartamba. Kiszúrhatjuk a Pixar egyik készülő animációs sorozatát, a Win or Lose-t, mely egy softball csapatot követ majd nyomon. A klasszikus Star Wars és Marvel alkotások rajongói sem fognak unatkozni, abban is biztosak lehetünk. Ízelítőt kaptunk a Loki második évadjából és a The Mandalorian harmadik évadjából is. Új címek is debütálnak a platformon, Marvel részről a Titkos inváziót várhatjuk, míg a Csillagok Háborúja franchise az Ahsoka sorozattal bővül majd.

Te melyiket várod a legjobban?

Pokétörténelmi pillanat: 25 év után Ash és Pikachu búcsúznak a Pokémontól

 

×