Az első hely meglehetősen egyértelmű.

A Warzone 2 megjelenése előtt tudni lehetett már, hogy a Perkeket is átdolgozzák a fejlesztők. Míg korábban egyesével pakolgathattuk őket, addig az új címben már „csomagok” formájában érkeztek meg. Meglehetősen megosztóra sikerült ez a változtatás is, ám az Activision kitart az új rendszer mellett.

A Perk Package négy perket tartalmaz: két alap perket, egy bónusz perket és egy ultimate perket. A Warzone 2.0-ben ráadásul csak akkor kapjuk meg ezeket, ha valamilyen úton-módon hozzáférünk a Loadout Dropokhoz. Jogosan merülhet fel tehát a kérdés, hogy melyik csomagok közül érdemes válogatnunk, ha a minél jobb eredmény elérése a cél. Természetesen ebbe valamilyen formában beleszólhat az egyéni játékstílus, de vannak olyan objektív előnyök is, melyek felett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni. A CharlieINTEL csapata rangsorolta is a jelenleg elérhető nyolc csomagot.

Nézzük is, hogy mely Perk Package lehet a legjobb választás!

3. Vanguard

Harmadik helyet egyértelműen a Vanguard Perk Package viheti haza. A csomag a Double Time, Bomb Squad, Resupply, és High Alert perkeket tartalmazza. Kellemes kombináció lehet azoknak, akik a Ghost vagy Overkill perkeket valamiért nem kedvelik. A Bomb Squad extrém hasznos lehet Warzone 2.0-ben, hiszen a nem Killstreak explosive sebzések mértékét csökkenti. A High Alert pedig azoknak jöhet igazán jól, akik nehezebben szúrják ki ellenfeleiket, a Perk jelzi, ha látótávolságunkon kívül spotolt minket valaki.

2. Weapon Specialist

A dobogó második helyére a Weapon Specialistet pakolhatjuk a CharlieINTEL szakértői szerint. Nem véletlenül, hiszen ez az egyetlen Warzone 2 csomag, melyben megtalálhatjuk az Overkill perket. Az Overkillt rengeteg játékos imádja a Call of Duty battle royale módjában, hiszen két Primary fegyvert tarthatnak a segítségével maguknál. . Ideális lehet azon felhasználóknak, akik be szeretnék biztosítani magukat nagy távolságokon, de közelharcban sem szeretnének elvérezni. Néhány felhasználó szerint azonban nem olyan ütős ez, mint az eredeti kliensben, ezért a második hely. A Strong Arm, Spotter és Survivor perkeket találhatjuk még meg a csomagban.

1. Specter –  Warzone legjobb csomagja

A lista harmadik és második helyezettje talán megkérdőjelezhető, ám az aranyérem egyértelmű helyre kerül. Nem csak a CharlieINTEL, hanem gyakorlatilag az összes Warzone szakértő is a legjobb csomagként tartja számon a Spectert. Nem is véletlenül, a Ghost ultimate perk sokak kedvence, ahogy a Double Time, Tracker, és Spotter is kellemes körítés. A csomag kiváló arra, hogy a Spotter és Tracker perkekkel ellenfeleinket kiszúrhassuk, miközben a Ghostnak hála az ellenséges UAV, Protable Radar és Heartbeat Sensor eszközökön mi láthatatlanok maradunk.

A teljes lista a következő 2022 decemberének közepén, a Season 01 Reloaded frissítés után:

  1. Specter
  2. Weapon Specialist
  3. Vanguard
  4. Scout
  5. Recon
  6. Warden
  7. Commando
  8. Sentinel

A rendszer tehát biztosan marad, ám az elkövetkezendő időszakban garantáltan bővül majd az elérhető csomagok száma. Alig egy hónapon belül érkezik a Season 02-es frissítés, mely ideális időpont lehetne néhány új Perk vagy Perk Package debütálására.

Előbb érkezhet a Warzone 2.0 új pályája, mint gondoltuk? – Ezt tudjuk most

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×