Elérkeztünk a világbajnokság célegyeneséhez.

Elérkeztünk a világbajnokság célegyeneséhez. Az EA Sports kijelenthetjük, hogy kiváló munkát végez, állandóan tolják a vb-vel kapcsolatos tartalmakat, ezzel igazi fesztiválszezont varázsolva a játékba. Minden pénteken új tematikus promót kapunk, most ha minden igaz a Team of the Tournament, vagyis a bajnokság csapata szakad majd a nyakunkba. Emellett jönnek új Showdown lapok is, amik az elődöntőket, valamint a döntőket fogják hype-olni.

Azt már tudjuk, hogy Argentína bejutott a döntőbe, így Fernandez lapja fejlődni fog, most pedig En-Nesyri és Fofana készülődik arra, hogy elérje ugyan ezt. A Marokkó-Franciaország meccs győztese vasárnap az argentinokkal küzdhet meg a világbajnoki címért.

S míg a nagy nemzetek egymásnak feszülnek, valószínűleg mi, mezei FIFA játékosok sem maradunk tartalmak nélkül. A pénteki új promóval párhuzamosan új csomagtípusok is bekerültek a kliens forrásfájljai közé, amiket érdemes lesz a Team of the Tournament idején elnyitni.

Olyan pakkokra számíthatunk többek között, mint a 85+x10, vagy a 83+x35. Ezek mind prémium lehetőséget kínálnak arra, hogy a lehető legjobb lapokat nyissuk, természetesen egy zsák szerencsével a hátunkon.

Még azt nem tudni, hogy mikor futnak be a szóban forgó pakkok, reméljük SBC-ként bukkannak fel, akkor pedig valószínűleg már péntek előtt megjelennek, ugyanis az EA Sports szereti ezeket elsütni a nagy durranások előtt, elvégre a játékosok túlnyomó többsége megbukik a pillecukor-teszten, így idő előtt elnyitják a csomagokat.

Ezt olvastad már?

Téged is megszívatott az EA Sports? – Jött a kompenzáció!

 

×