A negyedik World Cup Swaps hét meglehetősen furcsán indult.

A negyedik World Cup Swaps hét meglehetősen furcsán indult. Egy héttel ezelőtt új csomag feloldható Tokennel jelentkezett az EA Sports, ám meglepő módon sokaknak Duplicate Token esett a feladatok teljesítése után. Rendben, mondhatjuk, hogy ez nem a világ vége, elvégre eldaráljuk őket, de így nem lehetett egy azon csapatba betenni ugyan azokat a lapokat, valamint egyszerre tárolni sem tudtunk kettőt ugyan abból a lapból a klubban.

Maradt a lapok elhasználása, vagy az ideiglenes Quick Sell. Utóbbival az a gond, hogy elhasználja a Quick Sell Recovery lehetőségeink, amiből havonta véges számú lehetőségünk van. A játékosok természetesen háborogtak egy sort, az EA Sports pedig most nem győz bocsánatot kérni.

FIFA Direct Communication on Twitter – Duplicated WC swaps token from objectives – impacted players given extra token from FIFA

Azok a játékosok, akik Duplicate Tokeneket szereztek, most egy csomag új Tokent tudhatnak magukénak. Ha minden igaz, az érintettekkel „felvette a kapcsolatot” a kanadai cég és már ki is utaltak nekik annyi új Tokent, ahány Duplicate lapot szereztek.

Folytatódik tehát a kálvária, az EA utólag teszi a dolgát, nem gondolkodik előre.

Ez is ajánljuk figyelmedbe:

Kőkemény csatárral erősíthetjük FUT csapatunk hamarosan

 

×