Egyre több információ érkezik a holnapi frissítésről.

Kevesebb mint 24 óra választ el minket attól, hogy megérkezzen a Call of Duty: Warzone 2.0 és Modern Warfare II első nagy frissítése. A Season 01 Reloaded csomag várhatóan a szerda esti órákba élesedik majd, rengeteg újdonságot magával hozva. Ezek egy részét már össze is gyűjtöttük korábban, ám biztosak lehetünk abban, hogy a szerda délután is tartogathat meglepetéseket.

Kedd este újabb információmorzsákat csepegtettek a Call of Duty tartalomgyártók. A főszerepben ezúttal Metaphor volt, aki úgy tűnik, hogy belsős információkkal is rendelkezik a jövőbeli fejlesztésekkel kapcsolatban. Azt már régóta lehetett tudni, hogy több, Quality of Life (QoL) változtatás is érkezik majd. Ezek olyan újdonságok, melyek a felhasználók dolgát könnyítik meg valamilyen szinten. Lehet ez átláthatóbb HUD vagy épp játékmechanikai változtatás is.

Úgy tűnik, hogy a páncélzattal kapcsolatban két ilyen is érkezik a közeljövőben!

Metaphor megosztotta követőivel, hogy jelentősen könnyebb dolgunk lesz majd a páncélok felhelyezésénél. Egyrészt a Warzone-hoz hasonlóan a 2.0-ás verzióban is lehetőségünk lesz majd futás közben felpakolnunk magunkra a plate-eket. Másrészt az ajtókon is beronthatunk miközben éppen páncélzatot helyez fel a karakterünk. Nagy eséllyel ezek már a Reloaded frissítéssel megérkeznek, ha mégsem, akkor sem kell már ezekre sokat várni. Remélhetőleg több, hasonlóan apró, de fontos fejlesztést is kapunk holnap este.

Ez a fegyver lehet a héten érkező Warzone 2 frissítés legnagyobb nyertese

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×