Szépen megbújt a radar alatt, szinte kizárt, hogy módosítanak rajta a fejlesztők.

Nem titok, hogy a Warzone 2.0 játékosok az első hónapban máris kiemeltek néhány fegyvert a jelenlegi felhozatalból. Pontos statisztika nem áll a rendelkezésünkre, az azonban biztos, hogy a Fennec 45, a TAQ-56 és az RPK a felhasználók kedvenc triója. December 14-étől szerencsére ez megváltozik, mármint a statisztikák hozzáférhetősége, a WZRanked és a külsős weboldalak is felélednek majd a Combat Records megérkezésével. Aznap élesedik a Reloaded frissítés, mely minden bizonnyal több fegyver nerfet és buffot is magával hoz majd.

Éppen ezért lehet fontos olyan fegyverek kipróbálása, megszokása, melyek jelenleg nem biztos, hogy az élmezőnybe tartoznak. Nagy eséllyel ezekhez nem nyúlnak az Activision programozói, de legrosszabb esetben is erősíteni fognak rajtuk. Több ilyen, titkos favorit is felbukkant az utóbbi időben, ezúttal WhosImmortal fedezte fel az LMG kategória rejtőzködő bestiáját.

Nézzük is, hogyan érdemes felszerelnünk a Sakin MG38-at!

A fegyver elképesztő erővel rendelkezik, illetve a kezelése sem kimondottan nehéz, így ideális lehet gyengébb játékosok számára is. A kiegészítők kiválasztásánál ezen tulajdonságok felerősítése volt a cél, az alábbi attachmenteket érdemes ráaggatnunk az LMG fegyverre:

  • Barrel: 20″ Bruen Silver Series
  • Muzzle: Kastovia DX90
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Optic: Aim 0P-V4
  • Rear Grip: Bruen G305 Grip Wrap

A fenti build kellemes TTK értéket, menedzselhető visszarúgást és bőséges tárkapacitást ad a játékosok kezébe, mellyel akár komplett csapatokat is eltűntethetünk a térképről.

Érkezik a Warzone 2 és MW II legnagyobb frissítése – Ezeket tartalmazza

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×