A fejlesztők Game Pass előfizetés nélkül is megajándékoznak minket.

Azt már régóta lehetett tudni, hogy a Riot Games játékai előbb-utóbb tiszteletüket teszik a Microsoft Game Pass-ban. Ez hétfőn meg is történik, a fejlesztők 5 játékát is megtalálhatjuk a belépőben. Ennek köszönhetően nem csak a Valorant, hanem a League of Legends, a Teamfight Tactics, a League of Legends: Wild Rift és a Legends of Runaterra felhasználók is örülhetnek.

Több előnyt is élveznek a Valorant játékosok!

A Riot Games és a Microsoft pár napja kilistázta, hogy milyen jutalmakkal ösztönzik a fiókok összekapcsolására a Valorant játékosokat:

  • Hozzáférhetünk az összes jelenlegi ügynökhöz, nem kell feloldásokkal vacakolni
  • Azonnali hozzáférést kapunk a jövőben érkező ügynökökhöz
  • 20%-os XP boostot kapunk a Battle Pass, Event Pass és az éppen aktív ügynök Contract XP pontszámainak feljebb tornázásában

 

A fenti előnyök feltétele az aktív Game Pass előfizetés. Ám a fejlesztők azoknak is kedveskednek, akik csak szimplán összekötnék az Xbox és Riot fiókjaikat, Game Pass nélkül. Ezzel azonban nem árt sietni, hiszen egy exkluzív, csupán pár napig megszerezhető ajándékokot jelent. A ValorLeaks által posztolt Pocket Sage Gunbuddy-t szerezhetjük be, december 8. és január 1. között. 

A fiókok összekapcsolását az Xbox Game Pass közösségi fiókkal való bejelentkezéshez használt oldalán végezheted el. Előfordulhat, hogy az összekapcsolási folyamat befejezéséhez be kell lépned a Riot-fiókodba és az Xbox-profilodba is.  Az előnyök eléréséhez külön megvásárolható Xbox Game Pass-előfizetés szükséges. Amennyiben további kérdésed van, érdemes felkeresned a Riot Games dedikált, magyar nyelven is elérhető weboldalát. 

Két Valorant pályától is búcsúzhatunk januártól – Jön egy új?

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×