A fejlesztők ismertették a részleteket.

Pearl megjelenésekor Split kikerült a Valorant Competitive és Unrated mappooljából. A fejlesztők állítása szerint rengeteg szempontból (kiadás dátuma, játékosok viselkedése, jövőbeni frissítések stb.) elemezték a lehetőségeket. A kérdés az volt, hogy mely helyszín helyére illeszthetnék be legjobban Pearlt. Az algoritmus akkor Splitet dobta ki, így pár hónapos kényszerpihenőre küldték a közkedvelt mapot.

Néhány nappal ezelőtt egy hivatalos blogbejegyzéssel jelentkezett a Riot Games. Nem kapott akkora médiavisszhangot, így sokakat váratlanul érhet majd a változtatás januárban. A blogposztban a Valorant Episode 6 Act 1 megjelenésekor bekövetkező pályacseréket vázolták fel. Megnevezték a kikerülő pályákat, de azt sem tartották titokban, hogy Split bizony néhány átalakításon is átesett az elmúlt hónapokban.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

A leglényegesebb tudnivalók:

  • Január első felében élesedik a 6.0-ás Valorant frissítés, ekkor változik a map felhozatal is
  • Split visszatér, néhány változtatással, erről később kapunk bővebb tájékoztatást
  • Breeze és Bind ideiglenesen kikerül a Competitive és Unrated felhozatalból, a visszatérésük időpontja ismeretlen
  • A Breeze, Bind rajongók Spike Rushban, custom játékokban és egyéb játékmódokban megtalálhatják még a pályákat

Valami azonban azonnal szemet szúrt a játékosoknak. Két pálya kerül ki, egy kerül vissza, nem igazán jön ki a matek, ha továbbra is 7 pályás felhozatallal készülnek a fejlesztők. Az ok azonban meglehetősen egyszerű, a következő Episode egy új helyszínt is magával hoz majd, mely a „The City of Flowers” kódnevet viseli jelenleg. Remélhetőleg hamarosan közelebbről is megismertjük a mapot, heteken belül érkezhet a hivatalos leleplezés.

Ismét kedvezményesen csaphatunk majd le Valorant skinekre

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×