Úgy tűnik, hogy még mindig igazi kincsekre lehet bukkanni.

Bár lassan már egy hónapja velünk van a Warzone 2.0, szinte minden napra jut valami új felfedezés. Sajnos ez a hibajelenségekre is igaz, ám várható volt, hogy az első időszak nem lesz kegyes hozzánk. A fejlesztők remélhetőleg a színfalak mögött készítik elő az első nagy frissítést, mely jövő héten meg is érkezhet.

Abban is biztosak lehetünk, hogy a fegyverekhez is hozzányúl majd a „Reloaded” update, így érdemes kihasználni a jelenlegi repertoárt. Kétségtelen, hogy az SMG kategóriát jelenleg a Lachmann Sub és a Fennec 45 uralja, ám néha érdemes kitekinteni a metából. WhosImmortal, a veterán Warzone szakértő ezúttal egy igazán ütős fegyvert javasolt a felhasználóknak.

Szinte lézerként szedi áldozatait Al Mazrah területén!

A sebzés és a nyers TTK érték mindig árulkodó lehet egy-egy fegyvernél, ám mit sem érnek ezek, ha a kezelhetőségen esik közben csorba. Éppen ezért jobb választásnak bizonyulhat egy olyan SMG, mely középszerű értékkel rendelkezik, ám a visszarúgása szinte a nullával egyelő. Éppen ezért esett a választás az MX9-re, nézzük is az ajánlott kiegészítők listáját:

  • Muzzle: XXTEN RR-40
  • Laser: VLK LZR 7MW
  • Optic: Cronen Mini Pro
  • Magazine: 32-Round Mag
  • Rear Grip: Bruen Q900 Grip

A WZRanked statisztikái alapján alig 1% környékén áll a fegyver pick rate százaléka, ám könnyen lehet, hogy a napokban ez megváltozik.

A sniperek nem a legjobbak:

Sz@arok a sniperek a Warzone 2-ben? – Ennyire nem hatnak a fejesek

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×