Ez egyszerre jó és rossz hír!

Ha esetleg lemaradtál volna róla, október végén a Naughty Dog rajongók érthető módon izgatottak lettek, amikor egy álláshirdetés bukkant fel a neten egy „új PlayStation stúdiótól”, ami „egy izgalmas új projektet fejleszt a Naughty Doggal közösen, egy hőn szeretett franchise-on belül”. Az gamerek azonnal találgatni kezdtek, hogy mi lehet ez az úgynevezett „szeretett franchise” és „új projekt”. Az egyik népszerű elmélet szerint egy új Uncharted játékról lehet szó, egy friss szivárgás szerint pedig ez egyre valószínűbbnek tűnik.

A The Leak több független forrása állítja, hogy az Uncharted rebootot kap.

Állítólag a Sony még az év elején döntött a játéksorozat újraindításáról, ám a Sony régi gyermekét egy ismeretlen fejlesztőnek adta át, akinek a jelek szerint a Naughty Dog csupán a segítője lesz – kezdetben legalábbis.

A reboot persze még a fejlesztés korai szakaszában van, szóval ne reménykedjünk abban, hogy hamarosan kapunk valamilyen előzetest belőle. Az is teljesen ismeretlen, hogy milyen irányt vehet a reboot. A The Leak szerint egy teljesen új karakter lehet a középpontban, vagy egy fiatal Nathan Drake-et kapunk, ami érdekes koncepció lenne. A Uncharted moziban olyan 25 év körüli lehet Nathan, lehet, hogy ehhez lesz igazítva az új játék?

A cikk írásakor a Sony hivatalosan még nem erősítette meg a rebootot, úgyhogy egyelőre ezt nem árt fenntartásokkal kezelni.

Ezt láttad már?

Mennyi?? – Dancsó Péter saját ruhamárkát indított, 50.000-et kér egy pulcsiért

 

×