A rajongók dönthettek a kategóriák sorsáról.

Immár 48. alkalommal rendezték meg a People’s Choice Awards díjátadót kedd este. A helyszínt ezúttal a Santa Monica városában található Barker Hangar adta. A rangos eseményen közel negyven kategóriában hirdettek győzteseket, melyeket a rajongók az esemény online felületén szavazhattak meg. Az biztos, hogy nem idén sem voltunk híján meglepetéseknek.

 

Sokan talán már el is felejtették, hogy idén jött ki a Doctor Strange az őrület multiverzumában, ám úgy tűnik, hogy a szavazókban komoly nyomott hagyott. Ennek köszönhetően Saim Raimi alkotása vihette haza a legjobb filmnek járó díjat. Olyan kihívókkal kellett megküzdenie ezért, mint az Elvis, A gyilkos járat, a Nem, a Batman, a Jurassic World: Világuralom, a Thor: Szerelem és mennydörgés és a Top Gun: Marverick. 

A Skarlát Boszorkány is tarolt!

A Skarlát Boszorkány szerepét magára öltő Elizabeth Olsent ráadásul további két kategóriában is díjazta a közönség a filmben nyújtott alakítása alapján. Hazavihette a legjobb női filmsztárnak járó díjat, de a legjobb akciófilm-sztár titulust is ő birtokolhatja 2022-ben. A legjobb akciófilm kategóriában a Top Gun: Maverick győzött, míg a nézők kedvenc sorozata nem meglepő módon a Stranger Things lett. A zenészek közül Taylor Swift örülhetett a legjobban, hiszen három díjjal a zsebében távozhatott a rendezvényről.

Forrás: Billboard / Gamingbible

Az Alien Isolation, a Blair Witch és a X-akták egyesül ebben az új horrorjátékban

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×