Az Alien Isolation, az Ideglelés és az X-akták egy új Steames horrorjátékban egyesül, ráadásul a 90-es évek filmjeinek stílusában.

Az utóbbi időben a horrorjátékok reneszánszukat élik, ami talán annak is köszönhető, hogy egyre jobb darabok jelennek meg a műfajon belül. Mostanában például a The Callisto Protocol borzolja a kedélyeket, de mind tudjuk, milyen para még ma is az Alien Isolation. Nos, valami ilyesmibe fogott most a Refugium Games. A nosztalgikus 90-es évek közepén kis szürke emberkékkel kell megküzdened, miközben megpróbálod megakadályozni, hogy elrabolják a lányodat.

A Greyhill Incidentben Ryan Bakert alakítod, egy átlagos amerikait, aki a 90-es évek években él, amikor olyan sokat lehetett hallani arról, hogy az UFO-k elraboltak embereket. Egy éjjel nagyfejű, ovális szemű, klasszikus stílusú „szürkék” ostromolják a vidéket, de neked meg kell védened családodat és barátaidat.

 

Alufóliasapkák, giccses bútorok, repülő csészealj űrhajó, minden megvan itt, ami egy klasszikus UFO-s horrorhoz kell. A Greyhill Incident úgy néz ki, mintha a 90-es éveket uraló horrorfilmeknek állítanak emléket. A megjelenést 2023 második negyedévére tervezik, de már most hozzáadhatod a Steam kívánságlistádhoz. A horrorrajongók számára jó az időzítés, hiszen egy új Amnesia megjelenése is 2023-ra van tervezve.

Persze 2023-ban egy rakás játék jön még:

Király évünk lesz – Mutatjuk, milyen új játékok jelennek meg 2023-ban

 

×