A WarnerMedia vezetői állítólag sosem törődtek a névvel, de a Discovery+ fúzióval esélyt látnak arra, hogy kicsit átalakítsák azt.

A Warner Bros. Discovery vezetői a hírek szerint közel állnak ahhoz, hogy hivatalos formában is kihirdessék a már létező HBO Max és Discovery+ szolgáltatásokat egyesítő, hamarosan induló streaming szolgáltatás új nevét.

A Variety szerint az új szolgáltatás neve Max lehet.

A Warner Bros. Discovery képviselői nem kívánták kommentálni a névváltoztatást, bár a CNBC értesülései szerint a szolgáltatás a cégen belül a „BEAM” kódnevet viseli. Meg nem nevezett vezetők azonban megerősítették, hogy a Max „a valószínű választás”. Más neveket még fontolgatnak.

A CNBC 2021-ben arról is beszámolt, hogy a WarnerMedia felsővezetői sosem szerették az HBO Max nevet, és örültek a Discovery fúziójának, mert így lehetőségük nyílt a névváltoztatásra. Azonban HBO Maxról Maxra váltani nem egy nagy változás, nem?

Az egyesített HBO Max-Discovery+ platform amerikai indulása 2023 tavaszán lesz. A Warner Bros. Discovery szerint az egyesülés célja, hogy mindenkinek legyen otthon egy streaming előfizetése, miután sokan elkezdték lemondani a különböző streaming szolgáltatásokat. Az összes tartalom összevonása az egyetlen módja annak, hogy a Warner életképessé tegye az üzletet. Többek között egyébként azon is gondolkoznak, hogy megemelik a szolgáltatás alapdíját.

Ezt láttad már?

Így néznének ki a szuperhősök dupla XL-es méretekkel | KÉPEK

 

×