Igazán ütősre sikeredett az LMG kategória.

Az előző Warzone-ban is találkozhattunk ütős LMG fegyverekkel, ám a meta nagy része az AR és SMG kategóriából került ki. A Warzone 2-ben azonban kifejezetten használható repertoárral jelentkeztek a fejlesztők. A jelenleg elérhető, hat választás közül szinte egyikkel sem tudunk mellényúlni. Vannak favorizált példányok, mint például a Raal MG vagy épp az RPK, ezeket kifejezetten szeretik a játékosok. Úgy tűnik azonban, hogy egy harmadik fegyver is bejelentkezne a felhasználók loadoutjába. Ez pedig nem más, mint a Sakin MG38.

Igazi szörnyként hivatkoznak rá a Warzone szakértők!

Több kellemes tulajdonság is szólhat a neve mellett. Egyrészt a 100-as tárkapacitás már önmagában vonzó lehet, hiszen így komplett csapatokat tüntethetünk el a szerverről. Ha ez nem lenne elég, akkor ott a kellemes lövedéksebesség, illetve a kifejezetten könnyű használat és a kezelhető visszarúgás. Ilyen alaptulajdonságokat nem szabad kihasználhatatlanul hagyni, jól tudja ezt Warzone Loadout is.

Barrelből a 20″ Bruen Silver Series mellett érdemes letennünk a voksunk, míg muzzle és optic kategóriákból a Polarfire-S és AIM-OP V4 lehet a legjobb választás. Cronel WL55 underbarrel és FSS Ole-V Laser attachmentek javasoltak a maradék két slotba. A kiegészítők neve mellett a +/- értékek a Weapon Tuningra vonatkoznak, az Unlock szekcióban pedig a feloldásukhoz szükséges követelményeket olvashatjuk ki.

Kellemes próbálgatást!

Eddig rosszul tuningoltad a Warzone 2.0 fegyvereket – Így kell használni

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

 

×