A csúszkák esztelen húzogatásával csak rontunk a helyzeten.

A Modern Warfare II a korábbi címekhez hasonlóan átalakította a Call of Duty Gunsmith rendszerét. Míg a Vanguard a minél több kiegészítőre ment rá, addig az új rész inkább a részletesebb finomhangolási lehetőségre. Az attachment slotok száma 5-re csökkent 10-ről, ám a lehetőségek tárháza így is közel végtelen.

Ezt nagyrészt a Weapon Tuning rendszernek köszönhetjük, melyet az első napokban ki is kapcsoltak a fejlesztők, de szerencsére hamar visszakerült a játékba. A Warzone 2.0-ben is hatalmas szerepe van, hiszen a battle royale mód is ezt használja a loadoutok összeállításánál. A Weapon Tuning használatához a fegyver maximális szintjét el kell érnünk, ezután indulhat a móka.

Könnyen lehet, hogy eddig rosszul használtad!

A fenti képen jól látható bal oldalon a csúszka, mellyel a visszarúgás stabilitása és az ADS sebesség között variálhatjuk a kiegészítőt. Néhány tartalomgyártó azt javasolja, hogy valamelyik irányba (például az ADS Speed) felé egyszerűen toljuk fel, aztán végeztünk is. WhosImmortal azonban óva int az ilyen elhamarkodott tettektől. 

 

A friss videójában külön kiemeli, hogy nem egy lineáris dologról beszélhetünk. Azaz hiába toljuk fel a csúszkát valamelyik irányba, nem biztos, hogy a kívánt eredményt érjük el. Szinte mindegyik kiegészítő rendelkezik egy arany középutas beállítással. Ehhez azonban figyelnünk kell a csúszkákhoz tartozó grafikont is. Ha például egy attachment pontosságát állítjuk, akkor addig érdemes csak felhúzni, amíg el nem kezd romlani a többi statisztika, nem pedig a maximális lehetőségig. A videóban 6:20 és 7:20 környékén vizuálisan is prezentálja ezeket a problémákat, mindenképp érdemes egy pillantást vetni rá.

Így hozhatod össze a legjobb Warzone 2 Quickscope lövéseket

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×