Új és hosszabb előzetesen minden idők egyik leggrandiózusabb videojáték-adaptációja.

Mondhatni a legjobbra tett a Warner, amikor a Sony-val közösen összebútoroztak, hogy közösen készítsék el minden idők egyik legrandiózusabbnak ígérkező videojáték-adaptációját, a minden idők egyik legjobb narratív akciójátékának kikiáltott The Last of Us alapján.

Az HBO és a kultikus játék alkotóinak gondozásában élőszereplős formát öltő sorozatot a játékos társadalom lélegzetvisszafojtva várja, amit még azok is biztosan el fognak majd indítani, akik még csak nem is játszottak Joel és Ellie megrázó poszt-apokaliptikus kalandjával.

Hogy a Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készülő adaptáció valóban képes lesz-e megfelelni az elvárásoknak, az csak a január 16-ra kitűzött HBO Maxos premier után fog kiderülni. Az viszont már most egészen bizonyos, hogy egy kifejezetten hangulatos és lélegzetelállítóan látványos sorozathoz lesz szerencsénk. Legalábbis ezt sejtették az első, még szeptemberben bemutatott kedvcsinálóval, és teszik egyértelművé most a legfrissebb, hosszabb, velősebb és lilabőrözősebb előzetessel.

Annak, aki esetleg nem járatos a játékban, a történet szerint a világot egy globális gomba-járvány sújtotta, amitől az emberiség nagy része két lábon járó szörnyeteggé változott, illetve ami miatt teljesen összeomlott az eddig ismert civilizáció. Van azonban egy lány, Ellie, aki valamiért immunis a járványt okozó gombaspórára, így a tragikus múltú öregedő, a civilizáció utáni világban csempészként tevékenykedő Joelt bízzák meg azzal, hogy elvigye a őt Amerika egy átellenes pontjába.

Erről a kalandos útról, és kettejük folyamatosan alakuló kapcsolatáról szól a The Last of Us, amelybe bepillantást nyerhetünk az új, minden eddiginél hosszabb ízelítőben ( és amit látva realizálhatjuk, hogy a The Last of Us lesz a Trónok Harca után/mellett az HBO legújabb húzósorozata).

Pascal és Bella mellett egyébként feltűnik majd Gabriel Luna – mint Joel testvére Tommy, Merle Dandridge – mint Marlene, Murray Bartlett – mint Frank, Nick Offerman – mint Bill, Jeffrey Pierce – mint Perry, és Anna Torv – mint Tess. Illetve egy-egy kisebb szerep erejére a játékok Joeljét és Ellie-jét, azaz Troy Baker és Ashley Johnson szinkronszínészeket is láthatjuk majd.

Ezt is olvasd el:

Brutális évzárás – Íme az összes film és sorozat, ami decemberben jön a Netflixre

 

×