Erőteljes adrenalinlöketet ígér a Nate és Sully világából született sötét járategyüttes – de mi történik, mikor beindulnak a fogaskerekek?

A világ legtitkosabb kincsének felkutatására indulhatunk az Uncharted világából készült attrakció segítségével, a PortAventura World-ben – vette észre a GameStar. A portál szerint a franchise nem feltétlenül a legjobb választás ahhoz, hogy ráhúzzák egy vidámparki elemre, és az ötlet, tényleg: minimum szokatlan.

Forrás: Naughty Dog

A game és a mozi alapján egy ún. dark ride-ot építenek, ami lényegében zárt térbe helyezett hullámvasutat jelent. A vendégek folyamatos sötétségben száguldanak, miközben különböző hang- és fényhatásoknak teszik ki őket. A teljesen egyedi hullámvasút élmény

700 méter hosszú és 12 méter magas, meglepetésekkel teli utazást, körönként öt kilövést, 1 G-s gyorsulást és összességében 4.800 négyzetméter multidimenziós látványosságot ígér.

 

A kaland várhatóan 2023 közepém veszi kezdetét, de egészen a spanyolországi Salou településre, a Barcelonához közeli Tarragona tartományba kell utaznunk érte. Mondjuk ha éppen arra nyaralnál a következő években, mi nem hagynánk ki a parkot a helyedben, és nem csak az Uncharted miatt: a 8-9 ezer forintos belépő ebben a műfajban nem számít soknak, és ezért cserébe 53 attrakciót, köztük 9 (hamarosan 10) hullámvasutat és öt vízi kalandot próbálhatsz ki!

Nézd, ilyen is nyílik jövőre:

A bennünk élő gyerek álma: Új Super Nintendo World vidámpark nyílik

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×