A japán játékgyártó újabb kontinensre viszi el a Nintendo játékairól és karaktereiről szóló témaparkot.

A Nintendo a koronavírus-járvány alatt sem tétlenkedett, és alaposan felkészült a járványügyi korlátozások utáni újraindult életre. Ehhez pedig elengedhetetlen lesz egy kis mókázás, hiszen az elmúlt két év minden bizonnyal a legtöbbünket megviselt, ezért most még jobban kiterjesztik a Super Nintendo Worldre keresztelt témaparkot.

A Nintendo bejelentette, hogy egy újabb óriási vidámparkot nyit, ami kifejezetten a saját, ikonikus játékai köré épül. 

Az új témapark viszont nem Európában, hanem Amerikában, Los Angelesben a Universal Studios Hollywood részeként épül, így sajnos mi még nem fogunk tudni beülni egy igazi Mario Kart versenyre. A park az eredeti tervek szerint 2023-ban nyitja meg a kapuját, és minden bizonnyal minden benne lesz, ami a tavaly megnyitott japán, osakai Nintendo Worldben is megtalálható.

Vagyis egy lesz valód Mario Kart, Yoshi Island, Nindendo-tematikára épülő hullámvasút, egy csomó játékokból ismerősen festő pálya és pályaelem, na meg egy rahedli merch, amire az ember gyermeke elszórhatja az összes pénzét.

A Nintendo vidámpark nagyon jól hangzik ahhoz, hogy hamar elszomorodjunk a messzeségétől, de a vállalat terjeszkedését látva azért nem feltétlenül reménytelen egy európai Super Nintendo World sem. Addig is itt egy videó, amiben maga Shigeru Miyamoto mutatja be a japán parkot:

 

via – Gizmondo, Engadget

Már a böngészőből is játszhatod az első és legendás Half Life-ot

 

https://leet.hu/streamplify

×