Nem sokkal azután, hogy megjelent az új Fekete Párduc film, sokan kerestek rá a neten arra, hogy hogyan tudnának Wakandába utazni.

A Fekete Párduc 2 az MCU negyedik fázisának végét jelzi, ráadásul a film természetesen teljesen más lett, mint amit eredetileg terveztek. Sajnos a főszereplő, Chadwick Boseman 2020-ban elhunyt. A rajongók és a kritikusok is egyetértenek abban, hogy a film méltó tisztelgés Boseman előtt, sokan könnyekig meghatódtak a film nyitójelenetében. Sokan gyanítják, hogy Angela Bassett lehet az első MCU-szereplő, aki megkapja az áhított Oscar-jelölést.

Sokan közben Wakandába akarnak utazni, azt hiszik létező hely.

Egyébként tényleg nagyon jó lenne elmenni Wakandába, elég menő hely, ám ez mégis lehetetlen. Ennek ellenére a film bemutatását követően több mint 1000 ember keresett rá a „Repülőjegy Wakandába” kifejezésre.

 

Erre Luke Cope hívta fel a figyelmet Twitteren, aki egy grafikonnal is bemutatta, hogyan ugrottak meg a keresések 2022 novemberében. Ami talán még aggasztóbb, hogy az emberek év közben is gyakran keresnek Wakandába tartó járatokat. Bármennyire is szeretnénk megnézni, ez sajnos nem létező hely.

Biztos vagyok benne, hogy ha Wakanda létezne, nem győzné fogadni a turistákat. Ám sajnos marad a film és a képzeletbeli kalandozás. Apropó: te melyik képzeletbeli, filmes, animés, kitalált világba utaznál el szívesen?

Ezt láttad már?

Így búcsúzik a kultikus zombisorozat – RIP The Walking Dead

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×