A Ubisoft a játék 20. születésnapja alkalmából ingyen adja a Tom Clancy’s Splinter Cell-t. Itt töltheted le.

Természetesen, ha a Splinter Cellről van szó, akkor mindenki a nagyszabású, történetében is modernizálni kívánt Remake-ről szeretne többet megtudni. Nos, az egyelőre várat magára, jó hír viszont, hogy javában készül. Erről ráadásul a Ubisoft egy jókora videót is kiadott, amiben a fejlesztők beszélnek arról, hogy mit miért csinálnak majd a felújított verzióban.

Az eredeti Splinter Cell játék egyébként több mint 20 éve, 2002. november 12-én jelent meg, így most a Ubisoft teljesen ingyen adja.

A játékot PC-re ITT tudod behúzni. Erre november 30-ig van időd, ha addig viszont hozzáadod a Ubisoft Connect fiókodhoz, akkor megmarad, bármikor játszhatsz vele.

Ami egyébként a Remake-t illeti, a Ubisoft néhány koncepciórajzot is megosztott az említett videóban, szóval ezt is érdemes végignézni.

 

Amíg tehát a felújított változat nem készül el, addig irány a Ubisoft Store, és húzd be a Tom Clancy’s Splinter Cell-t november 30 előtt. Emlékeztetőül: ez egy 20 éves játék, így mindenképpen számítsatok arra, hogy ez teljesen visszavisz a múltba.

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | Az Epic 14 ezret spórol neked: ezt a Star Wars játékot adja ingyen!

 

×