Úgy tűnik, hogy az Epic Games-nél hamarabb érkezik a karácsony – a siker franchise egyik címét rövidesen ajándékba kapod!

Örökre megtartható, egy hétig ingyenes game-ek – ezt ígérte az Epic és ehhez is tartja magát: néha viszont olyan gyöngyszemeket vág hozzád, hogy az már szinte dupla meglepetés.

Ha kicsit türelmes vagy, 13.990 helyett ingyen töltheted le az áruházból

a Star Wars Squadrons-t!

Az Electronic Arts játéka a nagy konkurens Steam-en is drágább (kb. 15.900) az Epic jelenlegi árfolyamánál, viszont jövő csütörtöktől ezt sem kell kifizetni: ingyen megkaparinthatod.

Forrás: EA

A game a Star Wars legendás X-szárnyú vadászgépeit vezető pilóták hiánypótló sztorija, és bár túlzás lenne azt állítani, hogy zajos siker övezi (hiába a 79-es Metascore, a usereknek csak 5.8-at ér a 10-ből) a 2020-as game igenis nagyon egyedi élményt ad ezzel a pilótaszimulátorral.

Forrás: EA

Kapsz vele egyrészt egy sztorivezérelt single-player módot, másrészt egy multiplayer FPS-t, amiben az Új Köztársaság, vagy a Birodalom egy-egy szakaszának tagjaként vívhatod az űrcsatákat – többféle vadászgéppel. A vasad persze fejleszthető, ahogy alakítható maga az osztag is, aminek a része vagy!

A gépigényét azért nézd meg tüzetesen, mert az eddigi Epic-es free game-ek túlnyomó részéhez képest izmosabb procit és videokártyát kér.

 

A Star Wars Squadrons november 24-e 17 órától december 1-je 17 óráig tölthető le ingyen az Epic Store-ból.

Addig is, ha ARRA vágynál:

Akciófigyelő | INGYEN dughatod fel a gonosz halott valagába a láncfűrészt

 

×