Rengeteg kiváló ajánlat vár a Leet Webshopjában.

Egyre közelebb a karácsonyi időszak, ami csak egy dolgot jelenthet: érkeznek a jobbnál jobb Black Friday akciók! A fekete péntek (eredeti angol nevén Black Friday) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. Magyarországon sem ismeretlen fogalom már, a webáruházak jelentős része évek óta kiemelten kezeli ezt az időszakot.

Szerencsére ez alól a Leet Webshopja sem kivétel, ráadásul már most pénteken lecsaphatunk a legjobb ajánlatokra. A dedikált Black Friday felületen már egy kis betekintést is nyerhetünk, hogy milyen akciókra is számíthatunk. Érdemes akár naponta többször is ránézni a felhozatalra, hiszen folyamatosan frissülnek majd az elkövetkezendő időszakban. Így előre felkészülhetünk és az elsők között csaphatunk le a számunkra legkedvesebb akciókra, termékekre.

Csemegézzünk is a legjobb termékekből!

California Access 4in1 Gaming csomag

Nem tudod eldönteni, hogy új egeret vagy fülest vegyél? Nem is kell ezen gondolkodnod, a California Access csomagja minden igényt kielégít. A fejhallgató, egér és billentyűzet szentháromsága mellé egy egérpadot is sikerült becsempészni, így semmi sem állhat a gondtalan játék útjába.

 helyett 11 490 FT

Yenkee YMC 1030 Stúdiómikrofon

Úgy érzed, hogy a fejhallgatód beépített mikrofonja már nem elég, mégsem szeretnél vagyonokat költeni? A Yenkee stúdiómikrofonja erre nyújt megoldást. A dobozban nem csak magát a mikrofont, hanem állványt, popfiltert, de még rezgésgátló tartót is találhatsz. Pillanatok alatt összeszerelhető a szett, mely megbízható társ akár Discord beszélgetésekre, akár streamekre.

helyett 13 990 FT

Techsend GT1460 elektromos állítható magasságú íróasztal

Ha gamer asztalt keresel, de közben kímélnéd a gerincedet, hátadat is, nem is kell tovább kutatnod. A Techsend asztala 80 kg-os teherbírással rendelkezik, így a legvadabb konfigurációkkal is megbirkózik, akár még számítógépházzal együtt is. A magasságát 73 és 118 cm között állíthatjuk, garantáltan megtalálhatja mindenki a hozzá passzoló, legkényelmesebb pozíciót. A kiegészítők listája is kiemelendő: fejhallgató tartót, pohártartót és még kábelvezető csipeszeket is találunk a dobozban.

helyett 79 990 FT

A4TECH PK-910H Full-HD Webkamera

Manapság szinte kötelező eleme az otthoni hardverkészletnek a webkamera is. Jól jöhet akár streamelésnél, akár valamilyen online oktatással összefüggő folyamatnál. Szerencsére már itt sem kell tízezreket feláldoznunk, ha jó minőséget szeretnénk. Az A4Tech webkamerája 1080p, 30fps videóval és beépített mikrofonnal csábítaná magához a vevőket. Közönséges USB porton csatlakozik a számítógéphez, így összekötés után másodpercekkel használhatjuk is, nem kell felesleges köröket futnunk a beállításokban.

helyett 6 990 FT

Jól látható, hogy igazán sokrétű felhozatalra számíthatunk a Leet Webshop Black Friday akciói alatt, legyen szó billentyűzetről, asztalról vagy épp gamer székről. Ne felejts el ébresztőt állítani magadnak, hiszen péntek reggel 8 órától indul majd a móka. Addig is, kövesd be a Leet Shop Facebook és Instagram oldalát, hogy tutira ne maradj le egyetlen egy jó ajánlatról sem.

Kellemes nézelődést kívánunk!

Akciófigyelő | Jól kitöm ünnepi ajándékokkal a Telekom – így csapj le rájuk!

×