A szolgáltató meglepetései nem járnak automatikusan, csak azért, mert ügyfél vagy, de mutatjuk mit kell csinálni, ha bezsebelnéd őket.

„Odafigyeléssel sokat tehetünk egymásért” – ezzel az ünnepi gondolattal hirdette meg karácsonyi ajándékait a Magyar Telekom, amelynek nem csak előfizető, hanem DOMINO-s ügyfelei is jól járnak.

Ja, és vannak külön mobilos, illetve otthoni meglepetések is!

Korlátlan mobilnet tíz napig

Az ügyfeleket úgy a legkönnyebb lekenyerezni, ha az előfizetésükhez képest magasabb szolgáltatásokhoz ingyenes hozzáférést kapnak – akár csak egy kis időre. Az idei karácsony sem múlik el ajándékba kapott korlátlanság nélkül: tíz napig minden mobilos ügyfélnek jár, viszont jó ha tudod, hogy

amíg belföldön valóban nem számít az adatmennyiség, az EU-ban már csak 10 GB-ig érvényes a kedvezmény!

Forrás: Magyar Telekom

Mindezzel együtt szimpatikus, hogy ha EU-ban felhasználható extranetet vettél (mert pl. barátokhoz, vagy rokonokhoz utazol), akkor előbb az ünnepre kapott ingyenes 10 GB-ból fogy a data, és csak utána abból, amire előfizettél.

Feltétel: 2023. január 2-ig aktiválnod kell.

HBO Max egy hónapra

Ezt kifejezetten azoknak az ügyfeleinek hirdette meg a Telekom, akik eleve korlátlan mobilnet előfizetéssel rendelkeznek, így értelemszerűen nem tudnak élni a fentebb írt ajándékkal. A streaming szolgáltatásra valóban

megkapod a 30 nap díjmentességet, viszont ehhez a Telekom fiókodból kell elindítanod a Max regisztrációt!

Forrás: Magyar Telekom

Adja magát, hogy csak akkor jár, ha nincs aktív Max szolgáltatásod. Baráti szeretettel adjuk a tippet a nyilvánvaló kiskapuhoz: ha HBO-előfizető vagy, mi egy hónapra deaktiválnánk a helyedben, és bereggelnénk ezt (pl. valaki más nevére és számára a háztartásból), és meg is spóroltál egy havidíjat.

Feltétel: korlátlan mobilnetcsomag, 2023. január 2-ig aktiválnod kell.

Díjmentes filmek otthonra

Ezt az IPTV és Telekom TV ügyfelek kapják, és 2023. január 2-ig heti három darab ingyenesen kölcsönözhető mozit jelent.

Ezt egyértelműen jelzik is a FilmPremieren, az Ajándék filmek menüben.

Forrás: Magyar Telekom

Trükk: kizárólag TV GO-soknak nem jár, viszont a SAT TV-sek csak a TV GO-val vehetik igénybe. Persze megkapják a TV és IPTV előfizetők is.

Utolsó tipp: az ünnepi időszakban nem csak ingyenes ezt-azt ajándékoznak, hanem kedvezményeket is – most éppen a Food Pandára jár 2.000 forintos kupon, a Lira.hu-ra meg 27 százalék kedvezmény. A következő akciók „tudatos táplálkozás”, valamint „édesség” témakörökből jönnek majd.

Ha PC-re is kéne egy kis kényeztetés:

Akciófigyelő | 16 kiváló játékot osztogatnak teljesen INGYEN PC-n

 

×