Kulcsfrissítést eszközölt a FIFA 23-on a héten az EA Sports.

Kulcsfrissítést eszközölt a FIFA 23-on a héten az EA Sports. A kapusok mozgásán pontosítottak, valamint gyengítettek a külsővel történő lövéseken. Az Outside Foot Shot traittel megáldott kártyák persze még mindig jól lőnek, de nekik is 10%-kal pontatlanabb már a lövésük.

Viszont más érdekességekre is fényderült. Többen jelezték, hogy az AcceleRATE stílusokat is megpiszkálták a fejlesztők, méghozzá metameghatározó módon.

Az Explosive játékosok tényleg robbanékonynak hatnak, így jóval jobban gyorsulnak, mint eddig. A Controlled az még mindig egy általános futási stílus, viszont a Lengthy, ami eddig meghatározta a metát, a tapasztalatok szerint rosszabb lett.

A Futbin le is tesztelte élesben a különbséget és az az igazság, hogy tényleg lassabbnak érződik a Lengthy, az Explosive pedig pont azt az előnyt használja ki, hogy gyorsabban gyorsul.

 

Félreértés ne essék, nem kell pánikolni, ha az egész keret Lenghty, viszont arra számítani kell majd, hogy innentől kezdve nem lesznek olyan dominánsak, mint eddig.

Ezt olvastad már?

Én örülök neki, mások viszont gyűlölni fogják az új TOTW keretet

 

×