Ma újabb Team of the Week keret érkezik, a leakerek pedig azon dolgoztak az elmúlt napokban, hogy kiderüljön, kik kapnak ezúttal speciális lapot.

Ma újabb Team of the Week keret érkezik, a leakerek pedig azon dolgoztak az elmúlt napokban, hogy kiderüljön, kik kapnak ezúttal speciális lapot. A szűkített keret tagjait Red Pickből is nyithatjuk majd, ez lesz az utolsó keret, ami a világbajnoki szünet előtt élesedik.

A baj pedig az, hogy jó hírekkel nem tudunk szolgálni. Sajnos egyetlen csúcsjátékos sem került be a TOTW-be, így pedig ezúttal sem a Red Pickekért fogunk hétvégén játszani. Minél jobbak a csomagok, annál jobb eséllyel nyithatunk majd Path to Glory, vagy World Cup Hero kártyákat, egyébként másért most úgy tűnik, hogy nem lesz értelme játszani.

A korai leakek még Toni Kroos nevét is emlegették, de FUT Sheriff legfrissebb posztja szerint rá már nem igen kell számítani. Jön helyette Darwin Núnez, Dzeko, Odegaard, a Juventus fiatal támadója, Kean, na meg Nuno Mendes.

Utóbbi véleményem szerint egy kiváló lap lesz, mind a mai napig használom a 80-as összértékű verzióját és kisebb hibákon kívül még mindig nagyon stabil. Arról nem is beszélve, hogy kiváló link Mbappéhoz, Neymarhoz és Messihez is. Rajta kívül viszont egyetlen érdekes új lap sincs az érkezők között, Darwin Núnez is inkább az OTW lap tulajdonosainak lesz fontos.

Ezt olvastad már?

Még mindig inkompetens az EA Sports, nem működik a WL számlálója

 

×