Kevés feleslegesebb és röhejesebb termék van annál, amit az év leglehúzósabb időszakában, advent előtt és alatt próbálnak rád sózni! Tessék!

Kétféleképpen reagálhatsz arra a gagyiőrületre, ami az amúgy sem túl acélos Black Friday időszakban dől rád: jól felhúzod magad rajta, vagy kineveted.

Ez a cikk az utóbbiban segít.

A CNET segítségével összegyűjtött termékek listája nem rangsor, mert egyformán hülyeség az összes – viszont jó, hogy lehet kapni. Az árfolyam a különböző ajándéktárgyakra rálopott hírességek, márkák, franchise-ok képei miatt magas, de csak a töredékükről feltételezzük, hogy megegyeztek a szerzői jog birtokosaival. Tessék, az utóbbi pár év legrosszabb Black Friday deal-jei, mindenhonnan az internetről!

Szőrös wampa szőnyeg

70×150-es szőrös élvezet, egyenesen a Star Wars-univerzumból! Egy rendes kocka otthonából sem hiányozhat – vallotta a Thin Geek, amikor pár éve nem kevesebb, mint 140 dollárért próbálta eladni ezt a szőnyeget. Pedig mindenki tudja, hogy ez az állat max. hálózsák lehetne, vagy sátor… Ugyebár.

LED-es WC-ülőke

Persze, hogy multikolor, szóval a csésze tartalmát a szivárvány minden színével megvilágítva csodálhatjuk meg. A brilliáns ötlet az Amazonon ment, 2017-ben. De legalább nem volt drága (11 dollár). Mondjuk hülyeségre egy forint is sok.

Szarvassz@r garanciával

Nem tudni, hogy mi a röhejesebb: az, hogy 2013-ban valaki pont a Black Friday időszakban próbált megszabadulni a franc tudja honnan és mekkora mennyiségben szerzett szarvas trágyától (amúgy ingyen adta), vagy az, hogy 30 napos garanciát vállalt rá. Egyik sem. Mert a legröhejesebb az, hogy MIND ELKELT. True story.

Diótörő Santa Yoda

A Disney nem perel eleget a szerzői Yogok miatt. Szegény Star Wars-t az ág is húzza Black Friday idején. Ezért a rettenetért több mint 38 dollárt kértek az Amazonon.

Star Trek Sushi 2000

Unikornis-pulcsiszett drogosoknak

Mert ilyesmit legfeljebb betépve rendel az ember – főleg 39,99 dollárért. Szerintünk már nem kapható – ez is a Thin Geek Black Friday akciójában volt.

Izzadásserkentő kondigél

Pont arról van szó, amit a cím ígér. Édes verejték néven árulták, hogy még gusztustalanabb legyen. Ha te is szeretnél jobban izzadni, pazar hírünk van: vagy működik, vagy a bent ragadt árukészletet sózzák el, de 26,49-ért még mindig kapható. Ne feledd a fekve nyomó himnuszt: a fájdalom a LEGJOBB BARÁTOD!!

iPad-tartó bili

Végre egy hasznos ötlet.

Felnégyelt plüss unikornis

Bár felnőtt férfiak számára ez egy unikornis legkielégítőbb állapota, azoknak, akik szeretik őket, aligha vonzó. De akkor most kinek tetszettek szánni? Unikornishús néven utazott az Amazonon.

Felfújható balerina kosztüm

Ezzel több problémánk is van. Nem, csak az van! Bár nem szeretjük a testszégyenítést és senki ne haragudjon érte, de egy balettozó lány csak karcsú lehet. Mert fizikailag csak akkor alkalmas rá, ha az. Legénybúcsúra mondjuk poén, ráadásul az elemes légbefúvó ventillátor folyamatosan felpüffesztve tartja. 31 dolcsi.

Troll kutya!

Nem tudom miért tettük ide. Ez király!! De sajnos már nem lehet kapni – pedig csak öt dollárt kóstált az Amazonon.

Hegyezd a füled kezdő szett hülyéknek

Kevés dolog van, aminek engednénk, hogy az elménkben matasson, de ez az állítólag tudományos alapon épített headset biztosan nincs köztük. Nézni is rossz, de túlélő termék: tíz éve kezdték el árulni, és közel száz zöldhasúért még mindig van, ha épp’ nem készlethiányos.

Fürdőszobai márványmobil

Ha nem akarod, hogy a zuhany alatt zavarjanak… Most nézem: az ott mellette egy fényképezőgép.

Illatgyertya vodkaaromával

Végre apának is készült valami ezen a termékskálán. 42 dollárért mondjuk kell a francnak, de nem mondjuk, hogy nem szagolnánk meg, mert a minőségi vodkának pont az a lényege, hogy szagtalan… Akkor ez itt egy poén lesz? Mert annak jó!

Sértegető krumpli

Eleve „szimulált tudományos készletként” hirdették anno, vagyis nem lehetett összeszerelni, mint a gyerekjátékot, amiből a formaterv született, hanem így, készen érkezett. Furcsa árukapcsolás: ha bekapcsoltad, elkezdett sértegetni. Szerintünk offolva is elég sértő pénzt kérni ilyesmiért.

Ezeknél nagyobb baj is van a Black Friday-jel:

Tartsd meg az aprót, te … – Így szedi áldozatait a Black Friday!

 

×