Szívből reméljük, hogy az új tulajdonos nem zoknival fogja felvenni.

Steve Jobs amerikai feltaláló és üzletember volt, az Apple társalapítója, egykori elnök-vezérigazgatója, az IT és a szórakoztatóipar egyik legismertebb alakja. Nem véletlen hát, hogy a hozzá köthető különleges relikviák rengeteget érnek ma, amikre igyekeznek is lecsapni a gyűjtők. Korábban szép összegért kelt el az iPhone, amit Steve maga írt alá, vagy az első számítógép, amit ő rakott össze. azt viszont sosem gondoltuk volna, hogy olyan tárgy is lehet értékes, ami nem köthető a számítástechnikához.

Most Steve Jobs szandálját árverezik el az interneten.

Az úgynevezett Birkenstock szandált az 1970-es, 1980-as években hordta Jobs, ami mondani sem kell, elég elhasznált állapotban van. A leírás szerint a szandált Jobs szakácsa a szemétből mentette, miután az Apple társalapítója kidobta. Eredetiségüket Chrisann Brennan, Steve Jobs első lányának anyja is megerősítette – írja a PCFórum.

A licit becslése szerint a szandál majd 60 és 80 ezer dollár közötti összegért cserél majd gazdát, ami 23-31 millió forintot jelent. Nincs kizárva persze az sem, hogy majd ennél jóval többet adnak érte. Egyelőre azonban csak 22 ezer dollárt kínált érte valaki, a licitálási lehetőség pedig ma jár le.

Ezt láttad már?

Törölnéd az exed a közös képről? – Itt egy egyszerű módszer

 

×