A Steve Jobs-féle különleges iPhone mindössze 27 000 dollárba kerül, és ez még meglepően olcsó az egyedi iPhone-ok körében.

A Caviar nevű oldal mindig arról volt híres, hogy egyedi, különleges, ám igen drága iPhone modelleket kínál. Velük kapcsolatban írtunk már mi is a dinoszaurusz-csont, vagy éppen a meteordarabkás iPhone-ról. Közben megjelentek az új iPhone 13 Pro és iPad Pro modellek, melyek az eddigi legdurvábbak. A márka most olyan aranyszínű iPhone 13 Pro és iPad Pro modelleket kínál, melyekbe híres emberek idézeteit vagy aláírásait gravírozták.

Van itt Elon Musk, Napoleon, Steve Jobs és Michael Jackson iPhone is.

Természetesen ez nem csak a hátlapra firkantott kézírás, hanem 24 karátos arannyal van gravírozva az iPhone vagy iPad hátoldalán, általában néhány extra dizájnnal, hogy a készülékek egyedi megjelenést kapjanak. Amint látható az is egyedi, a Steve Jobs féle iPhone például 26790 dollár, ami nagyjából 8,9 millió forint.

A legolcsóbb a listából nagyjából 8,2 millió forintos Michael Jackson iPhone. Ja, és ezek az iPhone árak a 13 Prora vonatkoznak. Az iPhone 13 Pro Max még többe kerül. A Caviar készülékek mindig drágák, mert prémium anyagokkal és csúcsminőségű gyártással egyedileg készülnek. Ennek ellenére természetesen vadak az árak.

Neked kéne?

Ezt láttad már?

160 Intel CPU-t erősített magára, így próbált átjutni a határon

×