Egy mesterséges intelligencia segít abban, hogy a Photoshop segítségével gyorsan megszabaduljunk a rossz emlékektől.

Sajnos, vagy nem, vannak olyan fotók, melyek már nem azt az érzést keltik bennünk ma, mint mikor azok készültek. Az emberek ugyanis jönnek mennek az életünkben, és néha egy-egy rossz elválás bizony belerondíthat az emlékekbe. A HVG számolt be viszont nemrég arról, hogy van megoldás, legalábbis ami a közös képeket illeti.

A Photoshop új, AI-alapú funkciója hihetetlen gyorsan törli az exed a képekről.

A Photoshopban elérhető legújabb funkció a One-click Delete and Fill nevet kapta, lényege pedig, hogy a képről kivágásra ítélt részeket nem kell nagy nehezen kijelölni, majd kivágni, minden gyorsan és egyszerűen történik. A funkció ugyanis gépi tanulás segítségével dolgozik, így pillanatok alatt felismeri az kijelölni kívánt objektumokat. A rendszer persze nem csak erre használható, de praktikus tud lenni, ha kellemetlen elemeket akarunk törölni egy képről. Nagy előnye, hogy a kivágott részeket a rendszer automatikusan ki is tölti, így tényleg néhány kattintással törölhető valaki egy képről.

A funkció egyébként a Photoshop legutóbbi frissítésével érkezett, így már ki is próbálható. A kérdés már csak az, hogy melyik képpel kezded a munkát?

Ezt láttad már?

Ezen a futópályán mozgással termelsz energiát – itt a megoldás a rezsidémon ellen?

 

×