Igazán nagyvonalú az Epic Games: egy izgalmas stratégiai fantasy játék és egy démoni vérfürdő jár ajándékba, jövő csütörtöktől.

Egy narratívából ötös, anime stílusú középkori fantasy, valamint a ’80-as évek legnagyobb kultikus horrorfilmjéből készült játék érkezik az ingyenes kínálatba.

Semmi trükk,

Az Epic Games-től heti akcióban járó ajándékok a letöltés után örökre megmaradnak. Jövő csütörtöktől speciel ezeket tarthatod meg:

Dark Deity

Az eredetileg 6.900-ért árult stratégiai RPG az esküszegők, háborús lázadók és tiltott misztikus titkok uralta Terrazael-be vezet. Egy utolsó szalmaszálba kapaszkodó középkori világ ez, ami még mindig nyög egy évszázadokkal korábbi tragédiát. Az uradalmakra szakadt fölrészen egy négyfős csapat vezére vagy, a hierarchia legalján, egy olyan katonai kiképző bázison, ami járulékos veszteséget képzi…

 

A kiskirályok végtelen háborúskodása közben, egy mágikus kataklizma árnyékában kell harcba vezetned a katonáidat, akikkel 28 fejezeten kell átküzdened magad, valós történelemből származó harci forgatókönyvek mentén. Remek narratíva, retró megjelenés, izgalmas manőverek, felemelkedő legendák várnak!

Evil Dead: The Game

Ez a horrorklasszikusból készült game 11.040 forintba kerül, de nem jövő csütörtöktől, mert akkor egy héten át ingyen töltögetheted. A 18+-os korhatárbesorolás talán még sosem volt ennyire hangsúlyos: a játék véresebbnek ígérkezik, mint a film! Természetesen a kultikus főhős, Ash Williams helyébe kell lépned – de választhatod az elhagyott erdei házba vele érkező barátok bármelyikét is.

 

Kooperációs multiplayer szóval Ash mellett Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell és mások karakterét is magadra öltheted; a lényeg, hogy csapatként szálljatok szembe a legyőzhetetlen (?) gonosz halottal. Van viszont egy isteni csavar is: ha inkább a túlvilági démonnal kaszabolnád le az embereket, hogy aztán kiszívd a lelküket, azt is megteheted!

A Dark Deity innen, az Evil Dead: The Game pedig innen szedhető – most még teljes áron, de ha kibírod addig, akkor november 17-e 17 órától egy hétig ingyen teheted rájuk a kezed!

Addig egyébként ez a kettő jár ajándékba:

Akciófigyelő | Két ingyenes játékkal több mint 10.000 forintot hagy a zsebedben az Epic Games

 

×