Jópofa paradicsomi bázisjáték mellé brutális japán stratégiai game jár az Epic Games Store-ban, ha még egy kicsit türelmes vagy.

Nem kell sokat várni arra, hogy ajándékba és örökre megkapd az alábbi két címet! Az egyik már most is hatalmas akcióban kapható, de mitől ne bírnád ki nélküle jövő csütörtökig, amikortól egy héten át csak úgy letöltheted. Az ingyennél nincsen olcsóbb, szóval türelem!

Alba – A Wildlife Adventure

Ennek a kedves címnek a kiindulópontja olyan, amilyennek a mediterrán Piroska meséjét képzelnénk el, csak itt nem akarnak a szüleink direkt elveszejteni és egy erdei állat sem akar felzabálni.

 

Alba a nagyiékhoz igyekszik egy meleg égövi, paradicsomi szigeten, ahol a nyári szünetet tervezi eltölteni – például a vadvilág tanulmányozásával. Mire észbe kapna, már a sziget sorsa múlik rajta, így Ines és a madárbolond nagypapa segítségével meg kell találnia egy bizonyos AIWRL-t, ami mindenkit megmenthet.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Ez már felnőttesebb sztori lesz, a 17-19. századi Japán Edo-korszakából. A leírás szerint eléggé hardcore élvezetekre kell számítani, mivel nem mindenkinek tetszik a Shogun erővel kikényszerített békéje.

 

A feladatod egy különleges képességekkel, de nagyon különböző személyiségjegyekkel rendelkező csapat irányítása lesz, egy sor küldetésen keresztül. Egymás bizalmát és barátságát csak nehezen nyerik el a főbb karakterek, de egy agilis ninja, Hayato irányítása alatt ütőképes osztaggá fejlődnek. A game zseniálisan építkezik: először is ki kell találnod, hogy milyen módon képesek együttműködni, melyik felszerelés a legoptimálisabb és végül hogyan taktikázzák ki az ellenfelet.

Az Alba – A Wildlife Adventure az Epic-re érkezése pillanatától lesz ingyenes, míg a Shadow Tactics: Blades of the Shogun már most is tizedáron kapható, de november 10-e 17 órától egy héten át ajándékba is megszerezheted az Epic Games-től.

Addig ezek járnak ingyen:

Akciófigyelő | 12.000 helyett ingyen kalandok az Epic-től – egy űrállomáson és Vietnámban!

 

×