Bár a következő csonka hét lesz az ünnep miatt, az Epic Games folytatja az osztogatást: ezúttal egy indie űrkaland és egy FPS multiplayer jár ajándékba!

Nem keres kibúvót az Epic Games: annak ellenére is kioszt két újabb játékot, hogy Mindenszentek miatt két nappal később fog indulni a munkahét. Erről a két remek darabról hamarosan leszedik az árcédulát – de csak egy hétig tudod majd ingyen letölteni!

Filament

Érdekes és kihívásokkal teli bázisjáték – a kissé unalmas cím ellenére. Mondjuk ugyanez a neve a game történetében bajba került vállalatnak is: a Filament Corporation elveszíti a kapcsolatot űrhajóflottája gyöngyszemével, az Alabaster-rel, és a Téged bíz meg a feladattal, hogy feltárd, mi történt a legénységgel.

 

A kritikusoknál 10/7-8-as bázisjáték tele van izgalmas feladványokkal: hol különböző pontokat kell összekötnöd az újabb és újabb ajtók, vagy funkciók visszakapcsolásához, hol pedig megfelelő utat kell választanod az elhagyatott hajó felfedezéséhez. A fedélzet persze tele van veszélyekkel és meglepetésekkel.

Rising Storm 2: Vietnam

Címében a megoldás: a történelmi vietnámi fronton játszódó multiplayer, amiben akár 64 játékossal zajló csatatér és több mint 20 map áll rendelkezésedre. Négy különböző hadsereg egyenruhájába bújhatsz, ugyanennyi helikopterrel repkedhetsz, miközben egyre-másra ömlik rád az akció.

 

Az eredeti ára ellenére meglepően szép grafika, jól és okosan épített pályák, valósághű összecsapások, illetve különböző katonai kihívások várnak: hatástalaníts aknákat, oldj fel csapdákat, találj ki veszélyes csatornahálózatokból és persze ÉLD TÚL!

Az Epic Games Store-ban a Filament 4690, míg a Rising Storm 2: Vietnam 6900 forintba kerül – JELENLEG, de november 3-a csütörtök 17 órától egy hétig INGYEN letöltheted őket és örökre megmaradnak!

Addig is mi ezekre csapnánk le a helyedben:

Akciófigyelő | Teljesen INGYEN adnak egy új megjelenésű zseniális túlélőhorrort

 

×