Bizony, bizony, a szegénység nagy úr! Néha nincs más választásunk, mint alternatív megoldást találni arra, hogy megoldjunk egy problémát.

Ahogy arról nemrég a PCWorld is beszámolt, a Twitteren évek után visszatért és újra téma lett a mikróba épített gamer PC ötlete. Ennek oka talán az, hogy mostanában mindenki próbál valahol spórolni, a nagy válság közepette. Az említett mikróba épített PC ugyanis még a nagy COVID lezárások és gondok idején született, amikor egy brazil gamer szeretett volna pénzt megtakarítani. Így gépház helyett egy régi mikrót használt.

2020-ban ugyanis Lucas Cavalcante elvileg nagyjából 110 ezer forintnak megfelelő összegből hozta össze az a gamer PC-t, aminek minden belső hardvere egy régi mikróban kapott helyet.

 

Most, néhány évvel később Jake Lucky úgy gondolta, újra előveszi a témát, és egy videót osztott meg, amin kicsit máshogy néz ki már a rendszer. Itt az ár már 900 dollár, ami több mint 300 ezer forint, szóval lehetséges, hogy a projekt továbbfejlődött. Úgy tűnik, hogy valamilyen forradalmi megoldáson dolgoznak.

 

Persze nem ez az első eset, hogy valaki PC-t épít egy mikróba. Itt például egy kicsit kulturáltabb verzió látható:

Fotó: pcpartpicker.com

Itt pedig egy másik:

Fotó: pcpartpicker.com

Te elfogadnál egy ilyen PC-t?

Ezt láttad már?

Ilyen ma egy 2 millás Gamer PC, amit most meg is nyerhetsz

 

×