Ne feledd, hogy a rengeteg kis és heti nyeremény mellett egy fődíj is gazdára talál a Zsozeatya Játssz és Nyerj nyereményjáték alatt. Íme a fődíj!

Ebben a hónapban igazán megéri szeretni az Nbert, mert Zsozeatya és a Leet összeállt, hogy elhalmozzon titeket nyereményekkel. Novemberben ugyanis nem csak extra ajándékokhoz juthatsz kódfeltöltéssel, de egy 2 millió forint értékű gamer PC-t is nyerhetsz. Kihagyhatatlan! Vegyél 3 NBER energydrink vagy NBER Üccsi terméket egyidejűleg és NYERJ!

Ezt tesszük a 2 millió forint értékű High End Gamer PC-be.

Természetesen arról, hogy pontosan mit és hogyan nyerhetsz, már összefoglaltuk egy cikkben, most viszont azt szeretnénk megmutatni, hogy milyen géped lehet, ha megnyered a fődíjat. A fődíjra egyébként mindenki esélyes, aki valaha feltöltött kódot a nyereményjáték keretein belül. Részletekért katt IDE!

 

Alaplap ASUS PRIME Z790M-PLUS D4
Processzor i7 13700K – 16 cores (8 P-cores + 8 E-cores)
SSD Samsung SSD 1TB 980 PRO
HDD SEAGATE 3,5″ 4TB SATA3 5400rpm 256MB Barracuda – ST4000DM004
Tápegység BE QUIET BN284 Power Supply STRAIGHT POWER 11 850W 80PLUS GOLD
Ház BE QUIET PURE BASE 500FX Black
RAM 2 XG.SKILL 16GB DDR4 3200MHz Aegis
F4-3200C16S-16GIS
Hűtés Be Quiet! Dark Rock PRO 4
Videokártya RTX 3090 PNY XLR8

A gépben megtalálhatjuk a jelenleg elérhető egyik legjobb gamer processzort, mely annyira friss, hogy pár hete érkezett csak meg a boltok polcaira. Az Intel i7-13700K nyolc nagyteljesítményű és nyolc nagy energiahatékonyságú magját semmi sem fogja meg, játék közben szinte még pihenni is van ideje. A videokártya szintén a legjobbak közül való, az RTX 30-as széria egykori flagship modelljét köszönhetjük benne. Minden igényt maximálisan kielégít, legyen szó kompetitív, 240 Hz-es játékról vagy épp egy AAA cím ULTRA grafikán való futtatásáról. A 4K felbontás sem akadály, az új Call of Duty egy kis DLSS-el megfűszerezve bőven 120 FPS feletti értéteket produkál, de a Cyberpunk 2077 is 60 felett marad.

A bestia hőmérsékletéért a léghűtések nagy királya, a Dark Rock PRO 4 felel majd, így garantáltan nem kell tartanunk sem a túlmelegedéstől, sem a túl nagy zajtól. A körítés is említésre méltó, a kiváló minőségű 850 wattos táp, a gyors memória és a elképesztő sebességű PCIe Gen 4 SSD is a top ligából érkezett, garantáltan semmi nem áll a kőkemény játék vagy munka útjába.

Hogyan tudok nyerni?

Nem kell tehát mást tenned, mint november 1 és 30 között egyszerre (egyidejűleg) venni három Nber Üccsit vagy Energydrinket (minimum bruttó 1050 forint) és a vásárláskor kapott blokk AP kódját feltölteni a Promoportal oldalára (regisztráció szükséges).

Így néz ki a blokkon az AP kód!

Mit lehet nyerni?

Minél több kódot töltesz fel, annál több esélyed van megnyerni a 40 Nber termék egyikét, a 4 heti nyereményeket és a Fődíjat! A játékosok azonnal, a beküldés után közvetlenül értesülnek potenciális nyereményről, és automatikusan részt vesznek a heti és fődíj sorsoláson.

Azonnali nyeremények

Kisorsolunk 40 Nber terméket, vagyis 10 tálca Nber Energydrinket, 10 tálca Nber Üccsit, 5 Nber hátizsákot, 5 Nber törölközőt és 10 Nber kulacsot.

Heti nyeremények

  • Egyedi Nber hűtő
  • ArenaRacer Dark Desert II Olive Green
  • Samsung Gaming Monitor
  • Samsung SMART Monitor

Fődíj: 2 millió forint értékű High End Gamer PC

 

A résztvevő boltok listáját, és további részleteket a Játékszabályzat tartalmazza. További részletek és kódfeltöltés a https://promoportal.hu/nbernyeremenyjatek oldalon.

Játssz és nyerj!

×