Úgy tűnik, hogy a Cadillac készített egy egyedi CT5-ös autót God of War alapján, bár lehet, hogy az autó kizárólag Kínában lesz kapható. Ettől még beteg.

Úgy tűnik, hogy a világ minden táján nagyon örül a közösség annak, hogy megjelenik a God of War: Ragnarök. Mi magunk is nagyon várjuk a holnap megjelenő játékot. Ebből persze a cégek sem maradnak ki. A God of War játéksorozat tiszteletére nemrég a Cadillac China egy CT5-öt mutatott be, a God of War: Ragnarok közelgő megjelenése előtt.

Az egyedi luxusautó fényezése tiszta, fehér karosszériát kapott, piros, fekete és szürke kiemeléssel, így olyan, mint maga Kratos.

A motorháztető elülső részére God of War logó került, a PlayStation ikonikus kontroller-gombjai pedig a hátsó kerekek közelében találhatók.

Az autó feltűnő festést kapott Kratos tiszteletére, ami a főszereplő múltjára utal. Kratos bőre felesége és lánya hamvara utalva lett fehér, ez a ránehezedett átok része. A piros a bátyja, Deimos tiszteletére készült tetoválás. Így kapott az autó is ilyen színeket.

A God of War: Ragnarok x Cadillac CT5 mellé egy díszdoboz is készült, ami a következőket tartalmazza:

  • CT5 1/18-as méretarányú eredeti autómodell
  • Leviathan Axe kulcstartó
  • limitált kiadású DualSense kontroller és névtábla.

Neked hogy tetszik?

Ezt láttad már?

Családi problémák a jeges északon – God of War: Ragnarök teszt

 

×