A mezőgazdasági játékok rajongói készüljenek fel arra, hogy a modern traktorokat és gépeket lényegesen primitívebb szerszámokra kell cserélni.

Kétségtelen, hogy az utóbbi időben egyre népszerűbbek a különböző szimulátorok, melyek kicsit kizökkentik a játékosokat a szokásos játékmenetből. Mezőgazdasági szimulátorból is több volt már, de az UF Games most tovább ment.

Bemutatják az első Farm-szimulátort, ami az ókorban játszódik.

Ez tehát azt jelenti, hogy a modern traktorokat és gépeket lényegesen primitívebb szerszámokra kell cserélni. A PC-re készülő Ancient Farm elvileg valósághű képet ad arról, hogy mit jelentett a mezőgazdaságban dolgozni az ókorban. lenni az ókorban.

 

Az Ancient Farmban mindenki egy kezdő paraszttá válik, aki egy kis földterülettel kezdi a munkát, de később kvázi iparmágnássá lehet válni. A játék single player, és sajnos egyelőre megjelenési dátum nincs. A mezőgazdasági szimulátorok rajongói eszközök, növények és haszonállatok széles skálájához férhetnek hozzá. A játékban számos, az ókori mezőgazdaságra jellemző tevékenység szerepel majd, mint például a gabona lisztté való feldolgozásának ősi technikái, árkok ásása a víz behozatalához, vagy gazdasági épületek építése.

További részletek a játékról a Steamen.

Ezt láttad már?

Ez az új gamer szék melegen tartja a csirkeburgert is – köszönjük McDonald’s!

 

×