Már attól felszedtünk párszáz kalóriát, hogy ránéztünk, de hazudnánk, ha azt mondanánk, nem jelent meg álmainkban. Még jó, hogy kevés van belőle!

Saját gamer széket kapott a McDonald’s új csirkeburgere. A McCrispy-ről elnevezett eszköz persze a gyorsétteremláncra jellemző extrákat is kapott:

nagyon szépen kézre áll rajta például egy melegen tartó doboz.

A McCrispy Ultimate Gaming Chair-t az IGN szerint megvenni nem, csak megnyerni lehet, mivel egy promóció része. Ehhez képest nem túl megnyerő (vagy szándékos lenne??) az, ahol fotózták.

Öcsém, hát defektes a bal hátsó!

A zsírúj székkel viszont aligha van baj: mindent tartalmaz, amit egy alap gamer széktől elvárunk: foltálló huzat, ergonomikus kialakítás, fej-, vagy nyaktámasz és állítható hátpárna. Viszont a kartámaszok…

nos, a kartámaszok igazi mekis kiegészítőket kaptak!

Krumpli és szószok jobbra, hamburger és üdítő balra (de ezt szabadon variálhatod): a támaszoktól elálló tálcákat úgy alakították ki, hogy azok mélyedéseibe pont stabilan belesüllyeszthessük a McCrispy menü elemeit.

A hamburger tárolására kialakított doboz persze melegentartó funkcióval bír, sőt, a székhez jár egy fellogózott textilszalvéta is – ez külön fémkarocskán lóg – a videó alapján éppen karnyújtásnyira, ahogy kell.

A nyereményjátékot legynagyobb bánatunkra csak Nagy-Britanniában hirdették meg, és a McDonald’s McCrispy Ultimate gamer székből is csak egy darab van, hogy mindenki MÉG JOBBAN akarja. Ha a gyorsétteremlánc hazai képviselete rendezne hasonlót (megszavazzuk!), akkor nem lesz bonyolult a részvétel: egy regisztráció + egy adatlapkitöltés és kész. A szék nyertese mögötti két befutó is kap ajándékot: egy-egy McCrispy neonlámpát.

Rájuk fért egy jó ötlet ezek után:

Már megint mi ez?! – A McDonald’s NFT-t csinált az egyik szendvicséből

 

×