A Call Of Duty: Modern Warfare 2 végre megmagyarázta a sorozat egyik legnagyobb rejtélyét: pontosan honnan kapta Johnny „Soap” MacTavish a becenevét?

Soap a Call Of Duty történetének egyik legnépszerűbb karaktere, aki először a forradalmi Call Of Duty 4: Modern Warfare-ben tűnt fel. Később persze számos Call Of Duty történetben szerepelt, mielőtt a Modern Warfare 3-ban bekövetkezett tragikus halála. Amikor az Infinity Ward 2019-ben újraindította a Modern Warfare sorozatot, egyértelmű volt, hogy ez egy új univerzum, amiben a korábban elhunyt karakterek visszatérhetnek. Ezért a Modern Warfare 2 olyanok szereplőket hozott vissza, mint Ghost és Soap.

Így most választ kapunk arra a régi kérdésre is, hogy miért hívják őt Soapnak.

Nem, nem azért, mert jó illata van. A rajongók hamar észrevették a Modern Warfare 2-ben Soap életrajzát az operátor leírásában. Ez pedig minden megmagyaráz.

„A csúfolódások és ugratások során született a becenév, amely mára a becsület egyik jelképévé vált. Ő a legfiatalabb, aki a királyi hadsereg történetében átment az SAS toborzásán. A „Soap” (szappan) becenevet azért érdemelte ki, mert figyelemre méltó gyorsasággal és pontossággal „takarított” a házakban és a városokban. Versengő, vakmerő és mindig a győzelemre törekszik.”

Hát így…

Ezt láttad már?

Szétvet az ideg: Modern Warfare 2 XP-t és jeti skin-t lopkodnak a marhafalatkákból

 

×