Sokan átverésnek érezték a döntést, de az Activision most minden Vault Edition tulajdonosnak odaadja az extra dupla xp tokent, miután sokan felháborodtak.

A Modern Warfare 2 megjelenése nem kevesebb, mint 800 millió dolláros forgalmat generált az Activision számára már most. Igen, ez azt jelenti, hogy ez minden idők legsikeresebb CoD megjelenése volt. Sok játékos azonban csalódott volt, hiszen a Vault Edition megvásárlása után rájött, hogy nem kapta meg a 10 órányi Double XP tokent, amiket a játék drágább verziójához kellett volna kapniuk.

Ennek oka az apróbetűs rész.

A szabályok szerint ugyanis akkor járt a dupla xp token, ha a játék Vault Edition kiadását a játékosok más Call of Duty játékok in-game store-jában veszik meg, és nem a játék különálló boltjában. Tehát aki például a Vanguard vagy a Cold War boltjában vette meg a Vault Editiont, azoknak járt a token.

Sokan persze felháborodtak ezen, és egyszerűen aljas húzásnak nevezték a módszert. Egyesek ugyanis azért költöttek többet a játékra, hogy hamarabb fel tudják húzni a fegyvereket a Warzone 2.0 érkezéséig. A visszajelzésok után azonban az Activision döntést hozott.

November 4-én megerősítést nyert, hogy meggondolta magát az Activision, és mindenkinek odaadják a tokent.

„Megértjük, hogy volt némi zűrzavar a Vault Edition jutalmával kapcsolatban. Ezért úgy döntöttünk, hogy minden olyan játékos, akinek megvan a MWII Vault Edition bármelyik verziója, 10 óra dupla XP tokent és 10 óra dupla weapon XP tokent kap. Akik még nem kapták meg a tokeneket, a következő 48 órában láthatják majd a fiókjukban.”

 

Ez azt jelenti, hogy a dupla XP tokenek szép lassan minden játékos számára elérhetők lesznek, akik Vault Editiont vettek. Legkésőbb november 6-ig meg kell jelenjen. Ha neked Standard MW2 változatod van, bármikor frissíthetsz Vaultra, bármelyik store-ban.

Ezt láttad már?

Weapon tuning és hibajavítások – Ez frissült az MW2-ben november 3-án

 

×