Az Infinity Ward november 3-án egy frissítette a Modern Warfare 2-t, és bár a pontos részletek még homályosak, néhány változás és javítás már kiderült.

Bár sokan nagyon várták már, hogy végre megérkezzen a Modern Warfare 2, sajnos az élményt mostanában számos alapvető probléma és hiba árnyékolja be. Természetesen a fejlesztő Infinity Ward folyamatosan azon van, hogy ezeket a problémákat kijavítsa, így például november 3-án is érkezett egy frissítés. Máris mutatjuk, mit is tartalmaz, persze a teljesség igénye nélkül, hiszen a patch notes még nem érkezett meg.

A legfontosabb hír, hogy a játékosok ismét hozzáférhetnek a Weapon tuning funkcióhoz, miután néhány nappal korábban kivették a játékból.

Mi változott november 3-án?

Egyelőre csak annyit tudunk biztosan, hogy a Modern Warfare 2-ben újra engedélyezték a fegyverek tuningját. A megjelenés után nem sokkal ez az egyedi Gunsmith funkció sok játékosnál összeomlásokat okozott szinte minden platformon. Így a fejlesztők úgy döntöttek, hogy ideiglenesen kiveszik a játékból. Szerencsére úgy tűnik, hogy a probléma megoldódott, így most ismét mindenki mókolhatnak a fegyverek kiegészítőivel.

Természetesen a hivatalos patch notes még nem érkezett meg, de a Redditen néhány hibajavítást már megosztottak. Ezek alapján az alábbi problémákat javították:

  • Egyes camók néha nem oldódtak fel
  • Egér és billentyűzet használata esetén a Gunsmith-ben előfordult egy hiba
  • Crash és fagyási problémák javítva
  • Framerate csökkenés javítva
  • Bekerült egy funkció a laggolás javítására
  • Egyéb belső teljesítménybeli javítások

Amennyiben megérkezik a hivatalos Patch Notes, részletesen is beszámolunk arról, hogy mit is javítottak a fejlesztők. Addigis reméljük, hogy ezzel is már jobb lett a játékélmény.

Ezt se hagyd ki:

A legutolsó Playlist? – Ezekkel a Warzone módokkal játszunk a héten

 

×