Az biztos, hogy ez a játék igen pörgős és véres lesz.

„Végy egy kis BioShock-ot, vidd le a Metro-ba, szabadítsd rá a Prey-t és rúgd seggbe a Fallout-tal”ezt írtuk korábban az Atomic Heart című játékról, amit valószínűleg régóta várnak azok, akik imádják a pörgős lövöldözős játékokat. Az Atomic Heart a moszkvai székhelyű Mundfish fejlesztőcsapatának szürreális FPS akciójátéka, amit még 2018-ban jelentettek be. Most friss előzetest kapott, amin már ott virít a megjelenési dátum is.

Az Atomic Heart 2023. február 21-én jelenik meg.

 

Vérmocskos horror noir ez, egy alternatív Szovjetunióban, ahol az oroszok valahogyan az egész világot lepipálták tudományos és technológiai szinten, de aztán kiderült, hogy foszladozó szigszalag tartja össze az egészet és ha borul, akkor barátom borul minden!

A játék világában nem épp egy háborút fegyveres konfliktust robbantottak ki kénytelenek megvívni, hanem egy nagy kísérleti létesítményben történt katasztrófa következményeit próbálják eltussolni megakadályozni. Ebben segíthetsz Te, a P-3-as KGB ügynök, mert rosszkor vagy rossz helyen, vagy simán csak te vagy a legtökösebb Igor a végtelen sztyeppén, az utolsó életben maradt egyetlen elvtárs, aki túlélheti a spagettiszörnyek, az akrobatikusan agresszív droidok, vagy éppen olyan szörnyűségek támadását, mint az épületrombolóra emlékeztető labdarobot, Rosa.

Az Atomic Heart PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re jelenik meg, emellett a Game Pass-ban is elérhető lesz. Már most előrendelhető. Neked hogy tetszik?

Ezt láttad már?

Rettegés Sohaországban? – Micimackó után érkezik a Pán Péter horror is

 

×