A játék végre a megjelenés küszöbén, úgyhogy kiadtak hozzá egy hosszú combat trailert. Sok mindent láttunk életünkben, de ez még minket is meglepett.

Bombasztikusan bizarr gameplay előzetes jelent meg az évek óta fejlesztett Atomic Heart-hoz. A sci-fi shooter-ből eddig kikerült tartalmak is minimum furcsák voltak (de a szó legjobb értelmében), viszont ezúttal olyan erőszakorgiát köptek az asztalra, hogy arra szinte nincsenek szavak.

A Mundfish receptje: végy egy kis BioShock-ot, vidd le a Metro-ba, szabadítsd rá a Prey-t és rúgd seggbe a Fallout-tal.

Az FPS-től várhatóan leesik majd az állunk, de az sem kizárt, hogy sikoltva ugrunk tőle a kanapé alá. Vérmocskos horror noir ez, egy alternatív Szovjetunióban (jáj!), ahol az oroszok valahogyan az egész világot lepipálták tudományos és technológiai szinten, de aztán (csak nem?) kiderült, hogy

foszladozó szigszalag tartja össze az egészet és ha borul, akkor barátom borul minden!

A játék világában nem épp egy háborút fegyveres konfliktust robbantottak ki kénytelenek megvívni, hanem egy nagy kísérleti létesítményben történt katasztrófa következményeit próbálják eltussolni megakadályozni. Ebben segíthetsz Te, a P-3-as KGB ügynök, mert rosszkor vagy rossz helyen, vagy simán csak te vagy a legtökösebb Igor a végtelen sztyeppén, az utolsó életben maradt egyetlen elvtárs, aki túlélheti a spagettiszörnyek, az akrobatikusan agresszív droidok, vagy éppen olyan szörnyűségek támadását, mint az épületrombolóra emlékeztető labdarobot, Rosa.

Forrás: Mundfish

Feltevésünk szerint azt kell majd kiderítened, hogy mi a pátriárka haragját csináltak a tudósok, amivel a világra szabadították ezt a sok beteg lényt.

Jöhet közel 4 perc iszonyat? Kapaszkodj!

 

Az Atomic Heart-ot eredetileg 2019-ben akarták megjelentetni, de hát annyi minden történt, hogy megcsúsztak, na! Jelenleg 2022 decemberére ígérik az alkotók, Windows-ra, PlayStation 4 és 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Akármennyire para, a játék sehol sincs ahhoz a rémülethez képest, amiről elhisszük, hogy létezik:

Rád tör a horror: a világháló 5 legijesztőbb és legismertebb réme

 

×