Az asztal alá esik az állad a God of War csodálatos koncepciós rajzaitól! - KÉPEK

Hangolódjunk egy kicsit az északi mitológiát egyszer s mindenkorra lezáró God of War: Ragnarökre a Santa Monica Studio fejlesztői által Kratos és Atreus legelső közös kalandjához készített művészeti alkotások csodálatával.

0
 

Hangolódjunk egy kicsit az északi mitológiát egyszer s mindenkorra lezáró God of War: Ragnarökre a Santa Monica Studio fejlesztői által Kratos és Atreus legelső közös kalandjához készített művészeti alkotások csodálatával.

Nem kell már olyan nagyon sokat aludni Kratos és Atreus következő, kifejezetten kiemelkedőnek ígérkező kalandjáig, amely cakkumpakk elvarrja az összes északi mitológiával kapcsolatos szálat. Mivel a szerkesztőség néhány tagjának már volt szerencséje a fantasztikusnak ígérkező történet végére érni – és egy tesztet is rittyenteni, az ő véleményükre abszolút adva bátran kijelenthetjük, hogy az istenölős sorozat egyik legkiemelkedőbb darabjához lehet szerencsénk november 7-én.

Addig pedig még bőven van idő berendelni belőle egy példányt, ha még nem tetted volna meg, ha viszont ezen már bőven túl vagy (és már miért ne lennél?), akkor nincs más dolgod, mint hátradőlni, és alaposan ráhangolódni a rád váró eposzra. Mert kértégeid ne legyenek, ettől a Ragnarök garantáltan hasravág.

Ha pedig így szóba jött a hangolódás és a hasravágódás, akkor a 2018-as soft reboot újrázásán túl a legjobb mód a lelki felkészülésre, ha Spotify-on a legmagasabb hangerőn nyomatva a soudtracket nézegetjük a Santa Monica Studio szupertehetséges koncepciós művészeinek elképesztő alkotásait, melyeket még az előző fejezethez készítettek.

Az alábbi képgyűjteményben Abe Taraki, Annis Naeem, Dela Longfish, Finnian MacManus, Jose Daniel Cabrera Peña, Stephen Oakley, Arda Koyuncu, Raf Grassetti és Yefim Kligerman zseniális alkotásait nézheted meg, melyeket még a 2018-as God of War fejlesztése során vetettek digitális „papírra”. A műalkotások között bőséggel találsz háttérképnek, vagy egyenesen életre szóló tetoválásnak valót, de hoztunk néhányat a korai tervezési fázisokból is, melyeken többek között azt is láthatjuk, hogyan nézhetett volna ki Atreus, ha Cory Balrogék végül másképp döntöttek volna.

Ha még ennél is több God of War koncepciós képet nézegetnél, akkor mindenképp látogass el az iamag oldalára, ahol háromszor ennyi alkotás között veszhetsz el. Sőt, ha érdekelnek a Ragnarökhöz készült rajzok is, akkor az Amazonon már előrendelheted a 240 oldalas hivatalos Art Bookot is.

Ha pedig érdekel, hogy mire számíthatsz a Ragnaröktől, akkor mindenképp olvasd el a spoilermentes kritikánkat:

Családi problémák a jeges északon – God of War: Ragnarök teszt

×