Már a béta alatt érkeztek kritikák.

Nem titok, hogy a COD játékosok már a béta ideje alatt sem voltak elégedettek a Modern Warfare II menüjével. Sőt, néhányan már a legrosszabb Call of Duty felhasználói felületként kezdték el emlegetni az elmúlt hetekben. A saját tapasztalataink hasonlóak voltak, hiába néz ki jól, túl sokat áldoztak fel a designerek a használhatóság oltárán. Míg régebben egy-egy módot vagy menüpontot akár egy kattintással is el lehetett érni, itt szinte elveszünk a lehetőségek között.

Úgy tűnik, hogy az Activision ezúttal valóban odafigyel a felhasználói visszajelzésekre. Több mechanikán is finomítottak a béta és a végleges változat között, elég csak a TPS nézetre gondolnunk. A korábban már többször bizonyított leaker, RalphsValve robbantotta az újabb bombát szerda délután.

Hamarosan átalakulhat a Moder Warfare II és a Warzone 2.0 menüje.

Az Activision az elmúlt időszakban több alkalmazottat is elcsábított a Hulu és Microsoft kötelékéből, egyértelműen vérfrissítés céljából. Az sem titok, hogy az új munkatársak az UI és UX területekért lesznek felelősek. A UI a felhasználói felület, míg az UX a felhasználói élmény rövidítése az iparágban. Ralph információi szerint a felhasználói felület átszabása már folyamatban van, ám nem pár hetes periódusra kell gondolnunk. A leakerek jelenleg 2023 elejét célozták meg kiadási dátumként, hivatalos dátum hiányában egyelőre csak a találgatás marad. Reméljük, hogy a fejlesztők minél hamarabb elkészülnek a frissített kinézettel, rengeteg játékos várja már.

5 kiváló COD funkció, amit kihagytak a fejlesztők a Modern Warfare II-ből

×